Αθλητισμός

Φελίπε Καϊσέδο: Σενάριο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

Φελίπε Καϊσέδο: Σενάριο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ
Φελίπε Καϊσέδο: Ο ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού της Λάτσιο.

Φελίπε Καϊσέδο: Άπαντες στον ΠΑΟΚ έχουν το μυαλό τους στο μεγάλο παιχνίδι με τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του δεν σκέφτονται τίποτα άλλο πέρα από τα δυο ματς με την κορυφαία Ολλανδική ομάδα. Οι άνθρωποι του “δικεφάλου” έχουν τονίσει ότι οι μεταγραφικές κινήσεις θα γίνουν μετά τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν σταματήσει να εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ επιθυμεί την απόκτηση ενός παίκτη για την κορυφή της επίθεσης. Τον τελευταίο καιρό έχουν προταθεί αρκετοί σέντερ φορ και στην μακρά λίστα ήρθε να προστεθεί άλλο ένα όνομα. Μάλιστα, πρόκειται για μια ποιοτική λύση με εμπειρίες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Πρόκειται για τον Φελίπε Καϊσέδο.

Φελίπε Καϊσέδο: Ο έμπειρος φορ στα ραντάρ του ΠΑΟΚ

Ο Φελίπε Καϊσέδο είναι 30 ετών και αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Λάτσιο. Ο έμπειρος επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 κάτι που σημαίνει ότι η Ιταλική ομάδα δεν θα έλεγε όχι σε μια καλή πρόταση για την πώληση του. Για την ώρα υπολογίζεται κανονικά και κάνει προπονήσεις με τους Ρωμαίους για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μάλιστα, κατάφερε να σκοράρει στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με την Πάτερμπορν.

Η Ιταλική ομάδα είχε αποκτήσει τον Καϊσέδο από την Εσπανιόλ το 2017, πληρώνοντας ένα ποσό στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά με την φανέλα της Λάτσιο αγωνίστηκε 28 φορές στο πρωτάθλημα, πέντε στο Europa League και πέντε στο Κύπελλο Ιταλίας. Μέχρι σήμερα έχει πετύχει συνολικά εννέα τέρματα, έξι ασίστ και σε σύνολο 1973 λεπτών. Κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των, Αλ Τζαζίρα, Λοκομοτίβ Μόσχας, Λεβάντε, Μάντσεστερ Σίτι, Μάλαγα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Βασιλεία. Αξίζει να σημειωθεί πως για την ώρα η παραπάνω είδηση δεν επιβεβαιώνεται από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments