Lifestyle

Η φωτογραφία της χρόνιας: Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ανέβασε φωτογραφία topless

Η φωτογραφία της χρόνιας: Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ανέβασε φωτογραφία topless
Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και αναστάτωσε το διαδίκτυο.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι μια από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες στην Ελληνική showbiz. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα Social Media και ειδικότερα στο Instagram. Αυτή τη φορά ανέβασε μια φωτογραφία topless με γυρισμένη την πλάτη. Μπορεί να φοράει το κάτω μέρος από το μαγιό της, αλλά έκρυψε τα απολύτως απαραίτητα.

Η φωτογραφία συνοδεύτηκε από μια λεζάντα που η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ρωτούσε τον κόσμο αν προτιμάει την ευκολία της ξαπλώστρας ή του αρέσει η αίσθηση της άμμου. «Ωραία η άνεση της ξαπλώστρας αλλά σαν την ξεγνοιασιά στη άμμο τίποτα. Εσείς που προτιμάτε να αράζετε; Στην ξαπλώστρα ή στην άμμο»; Έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Σύντομο βιογραφικό

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι μουσική παραγωγός, έχει γεννηθεί στην Αθήνα,με καταγωγή από την Μικρά Ασία και ρίζες από την Σμύρνη και το Φανάρι της Κωνσταντινούπολης. Ξεκίνησε ως Dj σε πολύ γνωστά clubs, ενώ παράλληλα σπούδαζε δημοσιογραφία και είχε την τύχη να ξεκινήσει το ραδιόφωνο σε ηλικία 18 ετών, την εποχή που άνθιζε η ελεύθερη ραδιοφωνία.

Πριν λίγο καιρό είχα παραχωρήσει συνέντευξη και αναφέρθηκε στη ηλικία της. Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ανέφερε ότι λέγονται πάρα πολλά για την ηλικία της και συγκεκριμένα ότι είναι «48, 50, 55, 52» προσθέτοντας με πειρακτική διάθεση: «… 60 δεν έχω ακούσει». Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι είναι λίγο πιο χαμηλά από αυτά… Πόσο όμως; 50, 55, 52; Το εντυπωσιακό μοντέλο και dj με τα διαχρονικά οπίσθια έχει γεννηθεί 1 Αυγούστου 1967.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments