Video

Σταμάτης Κραουνάκης: Ξέσπασε on stage – “Αφήστε ήσυχα τα παιδιά” (vid)

Σταμάτης Κραουνάκης: Ξέσπασε on stage – “Αφήστε ήσυχα τα παιδιά” (vid)
Σταμάτης Κραουνάκης: Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εκνευρίστηκε με αυτό που είδε και ξέσπασε ενώ βρισκόταν on stage.

Σταμάτης Κραουνάκης: Ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ύδρα, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του εμφανίσεων. Δεκάδες κόσμου, καθήμενοι και όρθιοι, πήραν μέρος στη μουσική παράσταση «Φίλα με.. στην Ύδρα» γεμίζοντας τον χώρο όπου ο Σταμάτης Κραουνάκης και οι Σπείρα ερμήνευσαν μεγάλες μουσικές επιτυχίες. Λίγο πριν αρχίσει η μουσική εκδήλωση ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης καλωσόρισε τον Σταμάτη Κραουνάκη και τους συνεργάτες του και ευχαρίστησε τον εικαστικό Αλέξη Βερούκα για τη συμβολή του στην όλη διοργάνωση. Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, κάποια στιγμή, ο Σταμάτης Κραουνάκης έδειξε εκνευρισμένος με μια μητέρα που “έσπρωχνε τα παιδιά της”, όπως ανέφερε… ξεσπώντας. «Αφήστε ήσυχα τα παιδιά, τα έχετε ξεσκίσει. Είστε χειρότερη από τα παιδιά. Δεν θα είναι πολίτες αύριο αυτά τα παιδιά με αυτή την μάνα» είπε μεταξύ άλλων.

Το ξέσπασμα του Κραουνάκη

Λίγες ημέρες πριν από το ξέσπασμα του Σταμάτη Κραουνάκη… παρατήρηση on stage έκανε και ο Σωκράτης Μάλαμας στη συναυλία του στη Ραφήνα. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έδωσε ακόμη ένα ραντεβού με το φανατικό του κοινό, εμφανιζόμενος στη Ραφήνα το βράδυ της Πέμπτης. Όπως συμβαίνει σε όλες τις συναυλίες του, το κοινό ανταποκρίθηκε και πολύ γρήγορα το κέφι άναψε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν οι κλασικές σκηνές, με νερό να εκτοξεύεται από τα μπουκάλια και ένα καπνογόνο να ανάβει την ώρα του live. Το γεγονός αυτό εξόργισε τον Σωκράτη Μάλαμα, ο οποίος διέκοψε τη συναυλία για να κάνει παρατηρήσεις στο κοινό. Με μια κίνηση του χεριού του, έδωσε εντολή για να σταματήσει η ορχήστρα, λέγοντας τα εξής από το μικρόφωνο:

«Μάγκες, σας παρακαλώ, σβήστε το αμέσως. Είστε στην πιο επικίνδυνη περιοχή που θα μπορούσατε να κάνετε τέτοια… πράγματα. Σβήστε το το γα@@@ι». Το μήνυμά του έπιασε τόπο και μάλιστα το πλήθος χειροκρότησε τον καλλιτέχνη για την κίνησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments