Αθλητισμός

Δημήτρης Αγραβάνης: Ανακοινώθηκε από τον Προμηθέα

Δημήτρης Αγραβάνης: Ανακοινώθηκε από τον Προμηθέα
Δημήτρης Αγραβάνης: Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της Πάτρας.

Δημήτρης Αγραβάνης: Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό ο έμπειρος αθλητής αποχώρησε από το Λιμάνι. Στο πλαίσιο των αλλαγών στο ρόστερ της ομάδας ο Δημήτρης Αγραβάνης ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται. Αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο. Θα περίμενε κανείς να βρει μια ομάδα από το εξωτερικό, αλλά τελικά προτίμησε να μείνει στην Ελλάδα.

Από την Basket League λίγες ομάδες θα μπορούσαν να καλύψουν τις φιλοδοξίες του. Μια από αυτές είναι ο Προμηθέας που κινήθηκε γρήγορα και συμφώνησε μαζί του. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μεγάλους στόχους για τη νέα σεζόν. Η συμμετοχή στο Eurocup δείχνει πως το αφεντικό της ομάδας ελπίζει πως μια μέρα θα φέρει στην Πάτρα παιχνίδια της Euroleague. Οι δυο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία η οποία επικυρώθηκε σήμερα.

Επίσημα στον Προμηθέα ο Αγραβάνης

Πριν από λίγη ώρα η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασία με τον διεθνή αθλητή. Έτσι, ο Προμηθέας «γεμίζει» την front line του με ακόμα έναν παίκτη που έπαιξε τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό, μετά τον Γιώργο Μπόγρη.

Αναλυτικά:

«H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Αγραβάνη και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο γεννημένος την 20η Δεκεμβρίου 1994 στο Μαρούσι, ύψους 2.08, power forward/center είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Ελλάδας, αλλά και με την Εθνική Ανδρών, με τελευταία συμμετοχή αυτή στο Πανευρωπαϊκό του 2017. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις υποδομές του Γ.Σ. Αμαρουσίου, όπου υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική τις σεζόν 2010-11 και 2011-12, ενώ την επόμενη χρονιά 2012-13κατέκτησε με τον Πανιώνιο ΓΣΣ την 3η θέση. Το καλοκαίρι του 2013 μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε τα επόμενα 6 χρόνια και κατέκτησε 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας (2015 και 2016), 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο (2013), ενώ αγωνίστηκε 2 φορές στο τελικό της Ευρωλίγκας (2015 και 2017). Επιπλέον το καλοκαίρι του 2015 επιλέχθηκε στο νούμερο 59 του NBA Draft από τους Atlanta Hawks.

Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2018-19 ο Δημήτρης Αγραβάνης αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό στην Basket League σε 10 παιχνίδια και είχε 3.2 πόντους και 0.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 5 λεπτά συμμετοχής».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments