Αθλητισμός

Φράνκο Σολδάνο: Συμφώνησε με την Μπόκα, απομένει το “ναι” του Ολυμπιακού

Φράνκο Σολδάνο: Συμφώνησε με την Μπόκα, απομένει το “ναι” του Ολυμπιακού
Φράνκο Σολδάνο: Νέα δημοσιεύματα από την Αργεντινή φέρνουν τον επιθετικό του Ολυμπιακού μια «ανάσα» από την Μπόκα, με το «ναι» των Πειραιωτών να απομένει.

Φράνκο Σολδάνο: Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει εδώ και αρκετό καιρό πως ο Αργεντινός φορ δεν βρίσκεται στα πλάνα του για την ερχόμενη σεζόν και γίνονται προσπάθειες για να βρεθεί η «χρυσή τομή», ούτως ώστε να αποχωρήσει ο ίδιος από τον Ολυμπιακό και να βρει μια ομάδα όπου θα έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη αποκτήσει τους Χιλάλ Σουντανί και Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ενώ ήδη στη γραμμή κρούσης υπάρχει και ο Μιγκέλ Γκερέρο, οπότε όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Σολδάνο δεν θα έβρισκε χώρο στο ρόστερ.

Παρά το γεγονός πως ο Σολδάνο δεν έχει δείξει και τρομερά δείγματα στον Ολυμπιακό, εντούτοις το όνομα του βρίσκεται στα ρεπορτάζ των ομάδων της πατρίδας του. Η Μπόκα Τζούνιορς είναι αυτή που έχει δει πιο «ζεστά» την περίπτωση του το τελευταίο διάστημα. Η αποχώρηση του Ντάριο Μπενεντέτο για την Μαρσέιγ έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο κενό στην επιθετική γραμμή της Μπόκα. Μάλιστα, η αργεντίνικη ομάδα φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον παίκτη και να περιμένει την θετική απάντηση του Ολυμπιακού.

Μπόκα και Ολυμπιακός δεν έχουν φτάσει ακόμη σε συμφωνία αλλά φαίνεται πως τις επόμενες ώρες θα υπάρξει. Το πιθανότερο σενάριο φαίνεται πως είναι να δοθεί δανεικός με οψιόν αγοράς, με τα Μέσα της Αργεντινής να υποστηρίζουν πως ο δανεισμός θα κρατήσει 18 μήνες.

Λεονάρντο Κούτρης: Έντονη φημολογία για τον διεθνή μπακ του Ολυμπιακού

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί γύρω από τον διεθνή αριστερό μπακ, από το βράδυ της Δευτέρας 5 Αυγούστου 2019 μετά την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι στην Τουρκία, κόντρα στην Μπασακσεχίρ.

Ο διεθνής μπακ-χαφ, όπως έγινε γνωστό, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και η κίνηση του Πορτογάλου προπονητή προκάλεσε έκπληξη. Κάποιοι θεωρούν ότι αυτό οφείλεται στο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ελληνοβραζιλιάνο άσο ή ότι κάτι υπάρχει στο παρασκήνιο που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. Ο Κούτρης παραμένει ψηλά στη λίστα αρκετών ομάδων του εξωτερικού και δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη εντός των επόμενων ημερών με την παραχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Τόσο η Μαγιόρκα, όσο και η Μαρσέιγ φέρονται διατεθειμένες να προχωρήσουν στην υποβολή νέων προτάσεων στους «ερυθρόλευκους» για την απόκτηση του παίκτη. Ήδη, σε πρώτη φάση έχουν εισπράξει αρνητικές απαντήσεις, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι τελείωσε το ενδιαφέρον τους για τον Κούτρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments