Αθλητισμός

Μπασακσεχίρ: Κινείται για την απόκτηση του Τζιουλιάνο

Μπασακσεχίρ: Κινείται για την απόκτηση του Τζιουλιάνο
Μπασακσεχίρ: Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Μπασακσεχίρ: Την μεταγραφική της ενίσχυση θέλει να συνεχίσει η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του φετινού Champions League, λίγο πριν τις αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους». Έτσι, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 29χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Τζιουλιάνο, ο οποίος ανήκει στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας. Ο ίδιος προέρχεται από μια πολύ καλή περσινή σεζόν, στην οποία μέτρησε 16 γκολ και 10 ασίστ σε 41 συμμετοχές.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως για να ενισχύσει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός την Μπασακσεχίρ στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να αποκτηθεί μέχρι το βράδυ της Τρίτης για να δηλωθεί στη λίστα των δύο αναμετρήσεων. Ο Τζιουλιάνο είχε παίξει ξανά στην Τουρκία με την Φενερμπαχτσέ και πιο παλιά στην Ευρώπη σε Ζενίτ και Ντνίπρο. Έχει 14 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της Βραζιλίας ενώ συνολικά στη συλλογική καριέρα του έχει 96 γκολ και 73 ασίστ σε 383 συμμετοχές.

Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ: Πολύ πιθανό το sold out στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις των ανθρώπων του συλλόγου σχετικά με την πορεία διάθεσης των εισιτηρίων της εντός έδρας αναμέτρησης της ομάδας για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Οι θετικές προβλέψεις απορρέουν από το γεγονός πως στο φιλικό ματς με τη Νότιγχαμ, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν σχεδόν γεμάτο, ενώ στο εντός έδρας ματς με την Πλζεν, υπήρξαν ελάχιστες θέσεις χωρίς κάτοχο.

Αυτή τη φορά, στον Ολυμπιακό θεωρούν πως αργά ή γρήγορα θα ανακοινώσουν το πρώτο sold out για τη νέα σεζόν, καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό ματς, στο οποίο διακυβεύεται η πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι μπορεί να εξαντλήσει τα εισιτήρια σε χρόνο dt, κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τη Μπασακσεχίρ διατίθενται ηλεκτρονικά από την Παρασκευή (5/5), ενώ από χθες, Δευτέρα, (10:00) οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να τα προμηθευτούν και από τα εκδοτήρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments