Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Παραμένει το ενδιαφέρον της Κρίσταλ Πάλας

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Παραμένει το ενδιαφέρον της Κρίσταλ Πάλας
Ομάρ Ελαμπντελαουί: Η Πάλας θα πρέπει να βιαστεί καθώς η μεταγραφική περίοδος στο Νησί κλείνει την ερχόμενη Πέμπτη.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Το σίριαλ με τον διεθνή δεξιό οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού καλά κρατεί. Ο Ομάρ παραμένει ψηλά στις λίστες ευρωπαϊκών ομάδων και κυρίως από το Νησί. Συγκεκριμένα η Κρίσταλ Πάλας, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, εξακολουθεί να είναι σε επικοινωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτησή του δεξιού μπακ.

Το ενδιαφέρον της Πάλας πάντως επιβεβαιώνεται από την Αγγλία. Βέβαια η ομάδα της Premier League θα πρέπει να βιαστεί αν θέλει να απόκτηση τον Ομάρ, καθώς η μεταγραφική περίοδος στο Νησί κλείνει την ερχόμενη Πέμπτη. Επομένως οποιαδήποτε εξέλιξη στην υπόθεση του Ομάρ αναμένεται το επόμενο 48ωρο. Βέβαια δημοσιεύματα από την Σκωτία εμπλέκουν στην υπόθεση και την Σέλτικ.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχει πολύ καλή άποψη για τον Νορβηγό ποδοσφαιριστή και είχε ενδιαφερθεί και τον περασμένο Ιανουάριο. Τότε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Σκωτία, η Σέλτικ ήταν έτοιμη να καταθέσει επίσημη προσφορά στον Ολυμπιακό που θα έφτανε τα 4.500.000 ευρώ.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού βέβαια μετά την πρόκριση κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν επισήμανε πως είναι πολύ καλά στον σύλλογο, δείχνοντας ξανά διάθεση παραμονής. «Κάθε καλοκαίρι, τέτοια περίοδο, τα ίδια και τα ίδια. Ότι ο Ομάρ θα φύγει, ότι ο Ομάρ δεν είναι ευχαριστημένος. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: Όσο δεν βγαίνω να δηλώσω κάτι μόνος μου, ας μην πιστεύει ο κόσμος όλα αυτά που ακούει. Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό» δήλωσε χαρακτηριστικά

Ομάρ Ελαμπντελαουί: «Καλό αποτέλεσμα στην Τουρκία, πρόκριση στο Καραϊσκάκης»

Κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Τουρκία, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τόνισε πως η ομάδα του πέταξε για ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα φέρει την πρόκριση στο Φάληρο. «Συγκεντρωνόμαστε πρώτα στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, ώστε μετά με μία καλή απόδοση και ένα καλό αποτέλεσμα στη δική μας έδρα να προκριθούμε. Γνωρίζουμε ότι είναι μία καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Έχουν πολύ καλές μονάδες.

Το σημαντικό για μας είναι να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι και να καταλάβουμε πως ό,τι και να γίνει εκεί, ακόμα και να μην καταφέρουμε να σκοράρουμε ή να κερδίσουμε, το αποτέλεσμα θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να κάνουμε το παιχνίδι μας, ώστε στο δικό μας γήπεδο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να προκριθούμε», ανέφερε αρχικά ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού.

Για τον εαυτό του και τη φετινή ομάδα: «Είμαι αρκετά χρόνια εδώ και είμαι χαρούμενος για αυτό. Είμαι πολύ θετικός και ανυπομονώ για το τι θα μας φέρει η νέα σεζόν. Η προετοιμασία ήταν πολύ καλή, περάσαμε τον προηγούμενο γύρο και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Η ομάδα δείχνει δυνατή, πιο δυνατή από την περσινή χρονιά και αυτό είναι πολύ θετικό, γιατί πέρσι είχαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments