Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Ζωντανά στο κανάλι του Open TV

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Ζωντανά στο κανάλι του Open TV
ΠΑΟΚ - Άγιαξ: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κυνηγάει απόψε το πρώτο «θαύμα» στα προκριματικά του Champions League κόντρα στους Ολλανδούς.

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Σε λίγες ώρες και συγκεκριμένα στις 20:00 απόψε, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να ξεκινήσει το φετινό του ευρωπαϊκό «ταξίδι» στην κατάμεστη Τούμπα σε παιχνίδι που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Open TV. Αντίπαλος του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League η ομάδα θαύμα του Τεν Χαγκ, ο Άγιαξ, που έφτασε την περασμένη σεζόν μέχρι τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ένα εμπόδιο ιδιαίτερα υψηλό για τον ΠΑΟΚ, που πρέπει να το ξεπεράσει για να κάνει ένα ακόμα προς την πρώτη του παρουσία στους ομίλους του Champions League.

Ο «Αίαντας» πέρα από μια πολύ βαριά φανέλα, καθώς η ομάδα μετράει συνολικά τέσσερα Champions League, ενώ διαθέτει και ένα εξαιρετικό σύνολο ποδοσφαιριστών, το οποίο παρά τις απώλειες στην θερινή μεταγραφική περίοδο, παραμένει σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Θυμίζουμε πως το φετινό καλοκαίρι ο Άγιαξ έχασε τους Φρένκι Ντε Γιόνγκ (Μπαρτσελόνα), Ματάις Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), ενώ και ο Λάσε Σένε βρίσκεται μια «ανάσα» από την Τζένοα.

Απέναντι στο ταλέντο, την τεχνική, την τακτική και την εμπειρία των παικτών του Αίαντα, ο ΠΑΟΚ δεν κατεβαίνει χωρίς τα δικά του όπλα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος σαφέστατα έχουν μειονέκτημα απέναντι στους Ολλανδούς, που παραμένουν το φαβορί στο ζευγάρι, αλλά ο Δικέφαλος είναι ένα δεμένο σύνολο χωρίς μεγάλες αλλαγές, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει πως πρόκειται για τον σύλλογο που δεν ηττήθηκε σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος την περσινή σεζόν.

Εκτός από τα όπλα που θα παρατάξει ο Φερέιρα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα έχουν την υποστήριξη των φίλων της ομάδας οι οποίοι αναμένεται να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα και να συμβάλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια για ένα θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν το sold out στην αναμέτρηση από το απόγευμα της Δευτέρας (5/8).

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Η παρουσία που «έκλεψε» την παράσταση στην προπόνηση των Ολλανδών (pics)

Οι Ολλανδοί βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη με στόχο να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού ματς του γ’ προκριματικού γύρου στο Champions League στην Άμστερνταμ. Το ηθικό στις τάξεις των φιλοξενούμενων είναι καλό και άπαντες πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν στο αποψινό ματς με την ομάδα του Άμπελ Φερέιρα. Κάτι το οποίο πιστεύουν οι παίκτες αλλά και οι οπαδοί του Άγιαξ, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας, όπως η ξανθιά παρουσία που έγινε αντιληπτή από τον φωτογραφικό φακό στην τελευταία προπόνηση του «Αίαντα» στην Τούμπα. Μάλιστα, η ίδια εμφάνισε και το τατουάζ που έχει χτυπήσει με το σήμα της ολλανδικής ομάδας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments