Ελλάδα

Μποτρίνι: Η δήλωση του δικηγόρου του 19χρονου μάγειρα για τον γνωστό σεφ (vid)

Μποτρίνι: Η δήλωση του δικηγόρου του 19χρονου μάγειρα για τον γνωστό σεφ (vid)
Μποτρίνι: O Στέφανος Νικόπουλος, δικηγόρος του 19χρονου μάγειρα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο γνωστός σεφ γνώριζε για το τι συνέβαινε στην κουζίνα του.

Έκτορας Μποτρίνι: Ο δικηγόρος του 19χρονου μάγειρα, ο οποίος έκανε καταγγελία για βάναυση συμπεριφορά στην κουζίνα του εστιατορίου του γνωστού σεφ στην Κέρκυρα, μίλησε το πρωί της Τρίτης στο Open TV. Mάλιστα, ο Στέφανος Νικόπουλος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η ιατροδικαστική και εισαγγελική έρευνα θα δικαιώσουν τον πελάτη του. “Πρόκειται για μία πρωτοφανή, ακατανόητη, ανεξήγητη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του. Τον έκαιγαν με καυτό λάδι και με εργαλεία κουζίνας. Έχει εξεταστεί από ιατροδικαστές κι όλα θα αποδειχθούν περίτρανα. Το εάν  τα γνωρίζει ή όχι ο Μποτρίνι, αυτό προκύπτει μέσα από την έρευνα… Και γνώριζε… Μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι ακριβώς νομίζει. Ό,τι έγινε για να μην εμφανιστεί στην Κέρκυρα υπόθεση αντίστοιχη των Ιωαννίνων, με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Η απάντηση του Μποτρίνι στην καταγγελία του νεαρού

«Πρώτη φορά ακούω αυτά τα πράγματα, είναι γελοιότητες. Τις επόμενες μέρες φαντάζομαι θα μάθετε την αλήθεια γιατί νομίζω πως γύρω από αυτό υπάρχει ένας δόλος» αναφέρει ο διάσημος σεφ.

«Είναι ψέμα, σίγουρα τα δύο παιδιά ήρθαν σε διαπληκτισμό μεταξύ τους. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται γιατί ένας άνθρωπος αν δεν είναι ευχαριστημένος σε μια επιχείρηση σηκώνεται και φεύγει. Δεν είναι κανείς δεμένος με σκοινί ή με αλυσίδα στο πόδι. Αυτά είναι μεγάλες ηλιθιότητες γιατί ακούω πολύ χοντρά πράγματα. Προσεχώς θα φανεί η αλήθεια, είμαι πολύ σίγουρος για αυτό», τόνισε ο σεφ στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

«Είμαι εδώ, μιλάω με τα παιδιά της κουζίνας μπορεί να έρθει όποιος θέλει. Από τα 14 άτομα στην κουζίνα αυτή τη στιγμή όλοι γελάνε με αυτά τα πράγμα που ακούνε. Είμαστε στο 2019, είμαστε η καλύτερη επιχείρηση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, έχουμε την καλύτερη κουζίνα και ομάδα και λειτουργούμε σαν οικογένεια. Το ότι δύο μάγειρες ήρθαν στα χέρια, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί παντού, ακόμα και στο δρόμο. Και οι δύο απομακρύνθηκαν από το εστιατόριο, από κει και πέρα θα δούμε προσεχώς τι θα γίνει» κατέληξε.

Επίσης, αρνείται τους ισχυρισμούς περί βασανισμού του 19χρονου απαντώντας: «Εμείς έχουμε 10 επαγγελματίες και 5 μαθητές. Οποιοσδήποτε μπορεί να φύγει άμεσα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments