Video

Αυτό είναι το πιο απίστευτο τρίποντο που έχετε δει ποτέ (vid)

Αυτό είναι το πιο απίστευτο τρίποντο που έχετε δει ποτέ (vid)
Πιθανόν το πιο απίστευτο τρίποντο που έχει μπει ποτέ σημείωσε ο Ροντρίγκο Σάντσεζ στο πρωτάθλημα Αργεντινής, έστω κι αν δεν μέτρησε.

Είναι από τις φάσεις που λες «απλά δεν γίνεται να μπήκε». Στο πρωτάθλημα της Αργεντινής η Ομπέρα νίκησε την Σαν Ισίντρο με 78-77 για το πρωτάθλημα μπάσκετ. Ωστόσο, η είδηση της αναμέτρησης δεν ήταν το αποτέλεσμα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε. Ένα φινάλε… παρανοϊκό. Γι’ αυτό άλλωστε κι έχει κάνει το γύρο όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από χθες το βράδυ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ και είχαν να εκτελέσουν μια βολή με το χρόνο που απέμενε να είναι ελάχιστος.

Ο παίκτης της Ομπέρα αστόχησε εσκεμμένα στη βολή και ο Ροντρίγκο Σάντσεζ πήρε το ριμπάουντ. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων πέταξε την μπάλα από τη μια πλευρά στην άλλη σε μια απέλπιδα προσπάθεια να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. Και ευστόχησε! Ωστόσο, αν και το τρίποντο ήταν ασύλληπτο δεν μέτρησε ποτέ. Βλέπετε, η μπάλα πριν καταλήξει στο καλάθι της Ομπέρα, αναπήδησε στη ρακέτα των γηπεδούχων και για αυτό ήταν ως μη γενόμενο για να πάρει η Ομπέρα τη νίκη.

Δείτε το απίστευτο καλάθι:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments