Αθλητισμός

Φράνκο Σολδάνο: Καταλήγει στην Μπόκα Τζούνιορς λένε τα ΜΜΕ της Αργεντινής

Φράνκο Σολδάνο: Καταλήγει στην Μπόκα Τζούνιορς λένε τα ΜΜΕ της Αργεντινής
Φράνκο Σολδάνο: Ο Αργεντινός σέντερ φορ έκλεισε στην Μπόκα Τζούνιορς σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Φράνκο Σολδάνο: Τον περασμένο Ιανουάριο ο Ολυμπιακός έφερε στην Ευρώπη τον Αργεντινό επιθετικό προκειμένου να δώσει λύση στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας. Ωστόσο ο έμπειρος επιθετικός δεν κατάφερε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς. Τα λεπτά συμμετοχής που πήρε δεν ήταν πολλά και όλα έδειχναν πως δύσκολα θα συνεχίσει στον σύλλογο. Μπορεί να μην πέρασε το καλύτερο εξάμηνο της καριέρας του, αλλά παραμένει περιζήτητος.

Πριν λίγο καιρό υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά της Χετάφε. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες η Μπόκα Τζούνιορς έκανε δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του. Μάλιστα όπως όλα δείχνουν κινήθηκε επίσημα για να τον κάνει δικό της. Ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία αντίρρηση να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού. Αυτή φαίνεται πως είναι η φόρμουλα που έχουν επιλέξει οι δυο ομάδες για να γίνει η μεταγραφή.

Φράνκο Σολδάνο: Μια ανάσα από την Μπόκα

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες προχώρησαν πάρα πολύ τις τελευταίες ώρες και στο Μπουένος Αϊρες θεωρούν πια δεδομένο ότι ο Αργεντινός επιθετικός θα είναι η 5η καλοκαιρινή προσθήκη της Μπόκα και ο διάδοχος του Νταρίο Μπενεντέτο, ο οποίος πωλήθηκε στην Μαρσέιγ. Η συμφωνία αφορά 18μηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς, ενώ τονίζεται ότι τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός έδωσε στην Ουνιόν 1,3 εκατομμύριο δολάρια για το 60% των δικαιωμάτων του 24χρονου φορ, ο οποίος στον Πειραιά δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες.

Από την Ole τονίζεται ότι απομένουν πια μερικές μικρές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί το deal, ξεκαθαρίζοντας ότι η μετακίνηση είναι σχεδόν απίθανο να χαλάσει. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός θα εισπράξει 300.000 δολάρια ως αμοιβή για τον δανεισμό του, ενώ η οψιόν αγοράς μπήκε στα 5 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments