Αθλητισμός

Κώστας Τσιμίκας: Τον τσεκάρει η Μπεσίκτας – Στέλνει άνθρωπο στο ματς με τη Μπασάκσεχιρ

Κώστας Τσιμίκας: Τον τσεκάρει η Μπεσίκτας – Στέλνει άνθρωπο στο ματς με τη Μπασάκσεχιρ
Κώστας Τσιμίκας: Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο της τουρκικής ομάδας, η οποία θα στείλει σκάουτερ στο ματς με τη Μπασάκσεχιρ.

Κώστας Τσιμίκας:  Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται στα υπόψιν της Μπεσίκτας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα του “Sportime”. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει ότι οι Τούρκοι ψάχνουν αριστερό μπακ τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον, καθώς ο βασικός τους παίκτης στη θέση αυτή έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και είναι 31 ετών. Οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν μια ανανέωση, δίνοντας φανέλα βασικού τα επόμενα χρόνια σε έναν παίκτη με potential και έχουν ως πρώτο στόχο – για τώρα- τον Ντουρμίσι της Λάτσιο, με τον Τσιμίκα να ακολουθεί.

Ο νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Μπεσίκτας, Γκοκχάν Κεκσίν, έχει σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τον Τσιμίκα, “σκανάροντας” την περίπτωσή του τους τελευταίους μήνες. Κι αν την περασμένη σεζόν ο Τσιμίκας μοιράστηκε τη θέση με τον Λεονάρντο Κούτρη, φέτος έχει αγωνιστεί βασικός και στα δύο επίσημα ματς του Ολυμπιακού, καταγράφοντας άκρως θετικές συμμετοχές. Το γεγονός αυτό τον διατηρεί στα υπόψιν της Μπεσίκτας, που σύμφωνα με το δημοσίευμα βρίσκεται ενώπιον σαρωτικών αλλαγών, καθώς θέλει να ρίξει το μπάτζετ της και παράλληλα τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ της, επενδύοντας σε πωλήσεις και φέρνοντας στην ομάδα περιπτώσεις τύπου Τσιμίκα.

Φυσικά, η Μπεσίκτας θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τον Τσιμίκα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο “Κόκκινος Πρωταθλητής”, θα στείλει άνθρωπο στα επίσημα του “Φατίχ Τερίμ” για να τον δει εν δράσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπασάκσεχιρ, για τον τρίτο προκριματικό των ομίλων του Champions League. Εκεί θα φανεί το αν θα συνεχίσουν οι Τούρκοι να είναι “ζεστοί” στην προοπτική μελλοντικής πρότασης για την αγορά του. Για την ώρα, ο Τσιμίκας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments