Αθλητισμός

Μπασάκσεχιρ – Ολυμπιακός: Δεν γεμίζουν ούτε το μισό γήπεδο οι Τούρκοι

Μπασάκσεχιρ – Ολυμπιακός: Δεν γεμίζουν ούτε το μισό γήπεδο οι Τούρκοι
Μπασάκσεχιρ - Ολυμπιακός: Πολύ χαμηλή αναμένεται να είναι η προσέλευση των Τούρκων στο αποψινό παιχνίδι για τα προκριματικά του Champions League.

Μπασάκσεχιρ – Ολυμπιακός: Μπορεί η ομάδα τους να αγωνίζεται στα προκριματικά του Champions League και να αντιμετωπίζει ελληνική ομάδα, αλλά οι φίλοι της Μπασάκσεχιρ δεν φαίνεται να συγκινούνται, καθώς λιγότεροι από 8.000 φίλαθλοι της τουρκικής ομάδας αναμένονται στο γήπεδο ενόψει του αποψινού (20:45) παιχνιδιού κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ρίχνεται στην μάχη του γ’ προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην δευτεραθλήτρια Τουρκίας. Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν στην Τουρκία χωρίς κάποιο μειονέκτημα, καθώς ο κόσμος της Μπασάκσεχιρ δεν έχει αγκαλιάσει την ομάδα και το βράδυ το «Fatih Terim Stadium» θα είναι μισοάδειο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, στο γήπεδο θα βρεθούν λιγότεροι από 8.000 φίλοι της Ιστανμπούλ, δηλαδή δεν θα γεμίσει ούτε το μισό «Fatih Terim Stadium», καθώς η χωρητικότητα της έδρας της Μπασάκσεχιρ είναι 17.200.

Μπασάκσεχιρ – Ολυμπιακός: Στη NOVA το πρώτο ματς

Κλείδωσε η τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης Μπασάκσεχιρ – Ολυμπιακός, την οποία εξασφάλισε η NOVA που δείχνει άλλωστε και το εντός έδρας ματς των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της NOVA:

«Δείτε την Τετάρτη 7/8 (20:45) την πρώτη «μάχη» των «ερυθρόλευκων» για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League – Την Τρίτη 13/8 (21:30) αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο δρόμος για την ευρωπαϊκή διάκριση του Ολυμπιακού περνάει αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 7 Αυγούστου, στις 20:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports1HD τον 1ο αγώνα Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι του Πέδρο Μαρτίνς θα επιδιώξουν να βάλουν τις βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα, εν όψει της ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Τρίτη 13 Αυγούστου, 21:30, Novasports2HD με Pre Game από τις 20:30 και Post Game μετά το τέλος του αγώνα) που θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports, με φόντο την πρόκριση στα Play Offs του UEFA Champions League. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Το παιχνίδι θα προβληθεί επίσης από την υπηρεσία Nova GO καθώς και ηχητικά από το Novasports.gr».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments