Αθλητισμός

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός: Πανό με την άλωση της Πόλης ανάρτησαν Τούρκοι

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός: Πανό με την άλωση της Πόλης ανάρτησαν Τούρκοι
Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός: Οι οπαδοί της Τουρκικής ομάδας έχουν αναρτήσει ένα πανό με την ημερομηνία από την άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη μάχη κόντρα στην Μπασακσεχίρ στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η αντίπαλος της Ελληνικής ομάδας έχει μεγάλη ιστορία από πίσω της. Όχι τόσο από άποψη τίτλων, αλλά παρασκηνίου. Ο σύλλογος από την Κωνσταντινούπολη έχει σημειώσει τρομερή άνοδο τα τελευταία χρόνια, ενώ υποστηριχτής της είναι ο Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι “κακές γλώσσες” λένε ότι η άνοδος της ομάδας δεν είναι καθόλου τυχαία με το γεγονός ότι ο Τούρκος πρόεδρος είναι υποστηριχτής της. Η Μπασακσεχίρ έχει πολλούς και σκληροπυρινικούς οπαδούς. Αν κρίνουμε από το όνομα τους τότε μπορούμε εύκολα να βγάλουμε συμπέρασμα για τα πολιτικό τους πιστεύω. Το όνομα των φανατικών της ομάδας είναι “1453”. Δηλαδή την χρονιά που αλώθηκε η Κωνσταντινούπολη.

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός: Το πανό με το 1453

Από νωρίς οι φίλαθλοι των γηπεδούχων βρέθηκαν στο γήπεδο και άρχισαν να κρεμάνε τα πανό τους. Μέσα σε αυτά ένα μεγάλο που γράφει “Μπασακσεχίρ  1453″. Το πανό με το «1453» πήρε λοιπόν από νωρίς τη θέση του και στο ματς με τον Ολυμπιακό, όπως συμβαίνει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Δεν δημιουργήθηκε, δηλαδή, μόνο και μόνο επειδή ο αντίπαλος προέρχεται από την Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν πήγαν μόνοι τους στην Τουρκία καθώς στο πλευρό τους βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας όπου κι αν αγωνίζεται, έπραξε το ίδιο και για το παιχνίδι κόντρα στην τουρκική ομάδα. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών είναι και στην Κωνσταντινούπολη και θα παρακολουθήσει από τα επίσημα του γηπέδου, την προσπάθεια του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπασάκσεχιρ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments