Διεθνή

ΗΠΑ: Εισβολή ενόπλου στα κεντρικά γραφεία της εφημερίδας USA TODAY

ΗΠΑ: Εισβολή ενόπλου στα κεντρικά γραφεία της εφημερίδας USA TODAY
ΗΠΑ: Ένας ένοπλος έχει εισβάλλει στο κτίριο όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της εφημερίδας «USA TODAY», με το κτίριο να έχει εκκενωθεί αυτή τη στιγμή.

ΗΠΑ: Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στα κεντρικά γραφεία της εφημερίδας USA TODAY στη Βιρτζίνια, μετά από αναφορές ότι ένας ένοπλος άνδρας εισέβαλε στα κτίρια. Το περιστατικό καταγράφεται, ενώ είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από τις δύο πολύνεκρες επιθέσεις σε Τέξας και Οχάιο που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, ανοίγοντας και πάλι τη συζήτηση περί σοβαρού περιορισμού της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, αστυνομικοί έχουν σπεύσει στο σημείο όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της USA TODAY και προχώρησαν στην εκκένωση των κτιρίων και της περιοχής. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αναφορά για τραυματία. Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μεσα κοινωνικής δικτύωσης, μαρτυρούν τον πανικό που επικράτησε έξω από τα γραφεία της εφημερίδας. Αστυνομικοί διενεργούν έρευνα στο σημειό.

Οι συναγερμοί ακούγονταν μέσα στο κτίριο, ενώ πάνοπλοι αστυνομικοί με προστατευτικά γιλέκα περιπολούσαν στην περιοχή και ένα ελικόπτερο πετούσε από ψηλά.Το κτίριο στεγάζει την έδρα της USA Today, της μητρικής της εταιρείας, της Gannett Co., και των γραφείων για διάφορες άλλες επιχειρήσεις. Η αστυνομία του County Fairfax tweeted προειδοποίησε τους ανθρώπους να αποφεύγουν το σημείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments