Άποψη

Εγώ θα έδινα ψαλίδι στον Πασχαλάκη στα αποδυτήρια και θα του έλεγα “ή τα κόβεις ή ψάξε να βρεις ομάδα”

Εγώ θα έδινα ψαλίδι στον Πασχαλάκη στα αποδυτήρια και θα του έλεγα “ή τα κόβεις ή ψάξε να βρεις ομάδα”
Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει, μέσω του blog του στο pagenews.gr, τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τουρκία αλλά και τα κοτσιδάκια του Πασχαλάκη.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλός τακτικά, αυτή η 11άδα που εμπιστεύεται συνέχεια ο Μαρτίνς καλά τα πάει. Λείπει ο Φορτούνης πολύ, αλλά τι να κάνει ο άνθρωπος, δοκιμάζει και το 4-2-3-1 και το 4-3-3. Δεν είναι μεγάλη ομάδα η τούρκικη εγώ βγήκα και είπα από μέρες ότι ο Ολυμπιακός θα την περάσει και αυτήν. Καλύτερος ο Ολυμπιακός στο α’ μέρος, στο β’ κινδύνεψε, ευτυχώς που έπιασε το πέναλτι στο τέλος ο Σα.

Δεν μου άρεσε η αλλαγή του Μπρούνο, τι τον ήθελες κύριε αυτό τον παίκτη ενώ προηγείσαι 0-1; Δεν σου κάνει μεγάλες εμφανίσεις ο Ολυμπιακός, όμως προχωράει. Έχει μία τακτική, είναι πιο σφικτός πίσω από πέρσι, στο Καραϊσκάκη αυτήν την ομάδα θα την περάσει.

Μπροστά περιμένω καλύτερα πράγματα από τον Ολυμπιακό, έχουμε δει μεγάλους παίκτες στο παρελθόν. Πρέπει να το προσέξει το θέμα της τετράδας μπροστά ο Ολυμπιακός, από αγάπη το λέω. Θέλουμε ξανά πρωταθλητή τον Ολυμπιακό και να δικαιωθεί ο Μαρινάκης που τα έβαλε με Θεούς και Δαίμονες και δεν λύγισε. Μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος πρόεδρος στην ιστορία του Ολυμπιακού, είναι νέος σε ηλικία, μπορεί να πάρει και άλλα πρωταθλήματα.

Τον ΠΑΟΚ τον είδα με τον Άγιαξ. Δεν μου αρέσει αυτός ο Άγιαξ. Όταν θυμάμαι τον Άγιαξ του παρελθόντος που σκαρφάλωνα σε λόφους στις προετοιμασίες για να βλέπω Κρόιφ και Νέσκες, τι να μου πουν οι σημερινοί.

Αν είχε τον Λουτσέσκου για προπονητή ο ΠΑΟΚ, θα πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει στην Ολλανδία και να προκριθεί. Θεωρώ τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου καλύτερο από τον τωρινό. Θεωρώ τον Λουτσέσκου μεγάλη απώλεια για τον ΠΑΟΚ. Όμως έχει καλούς παίκτες, δεν μπορούμε να το παραγνωρίσουμε.

Με ρωτάει ο Θέμης για τα κοτσιδάκια του Πασχαλάκη. Εγώ αν ήμουν προπονητής του δεν θα τον άφηνα να ξεκινήσει το παιχνίδι. Θα του πήγαινα ένα ψαλίδι και θα του έλεγα “ή τα κόβεις ή ψάχνεις να βρεις ομάδα. Θα σέβεσαι τον ΠΑΟΚ και το λαό του”.

Έλα μωρέ, δηλαδή αν αύριο θέλει ένας παίκτης να βγει με φούστα, θα τον αφήνουμε; Τι κοτσιδάκια ξανθά, και άλλα κοριτσίστικα. Σε λίγο θα τα κάνει και μπούκλες με ρόλεϊ. Αν θες να κάνεις τέτοια, πήγαινε στο πάρκο μετά τις 12.00 και ψωνίσου. Δεν είσαι έτσι βέβαια. Γιατί δίνεις τέτοια εικόνα; Είσαι 2 μέτρα παλικάρι, επιτρέπεται να δίνεις τέτοια δικαιώματα; 2 μέτρα θηρίο είσαι. Και τρως τα γκολ μετά από τη… Θήβα και γελάνε με τα κοτσιδάκια σου τα ξανθά τα βαμμένα.

Ακόμα δεν έχεις σταθεροποιηθεί, ακόμα δεν έχεις γίνει μεγάλος τερματοφύλακας, ενώ έχεις προσόντα. Σοβαρέψου. Έχεις δει τον Ρονάλντο και τον Μέσι να κάνουν τέτοιες αηδίες; Είδες ποτέ τον Πελέ, τον Μαραντόνα, τον Κρόιφ να κάνουν τέτοια κοριτσίστικες χαζομάρες στα μαλλιά τους; Σοβαρέψου, τον ΠΑΟΚ εκπροσωπείς, μεγάλο σύλλογο. Να σέβεσαι. Δεν μπορείτε να κάνετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι.

Διαβάστε όλα τα άρθρα του Νίκου Αλέφαντου με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments