Αθλητισμός

Νεϊμάρ: 120 εκατομμύρια και τον Μόντριτς δίνει στην Παρί η Ρεάλ (pic)

Νεϊμάρ: 120 εκατομμύρια και τον Μόντριτς δίνει στην Παρί η Ρεάλ (pic)
Νεϊμάρ: Δημοσιεύματα στην Ισπανία κάνουν λόγο ότι Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου.

Νεϊμάρ: Ολοένα και πιθανότερη φαίνεται να είναι η μετακίνηση του Βραζιλιάνου άσου από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της καταλανικής εφημερίδας «Sport» όλα δείχνουν πια ότι ο Νεϊμάρ θα επιστρέψει στην Ισπανία και την La Liga, αλλά όχι για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, αλλά για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Βασίλισσα κινήθηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες εκμεταλλευόμενη και τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τη γαλλική ομάδα και φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ τους είχαν θετική κατάληξη. Το deal της μεταγραφής Νεϊμάρ στην Ρεάλ φέρεται να έκλεισε στα 120 εκατομμύρια ευρώ συν τον Λούκα Μόντριτς.

Στην Μπαρτσελόνα βέβαια ελπίζουν ότι ο Νεϊμάρ δεν θα συναινέσει στη μετακίνησή του στη Ρεάλ. Όμως όσο περνάνε οι μέρες και με δεδομένο ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην Παρί και οι Γάλλοι δεν είναι ιδιαίτερα θερμοί στο να τον δώσουν πίσω στη Μπαρτσελόνα είναι πια πολύ πιθανό ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του να είναι η Βασίλισσα.

«Κινδυνεύει ο Νεϊμάρ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας «Sport»:

Πικέ για Νεϊμάρ: «Πρέπει να βγει και να μιλήσει»

Ο Ζεράρ Πικέ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον πρώην συμπαίκτη του, Νεϊμάρ, και τόνισε ότι μιλάνε συχνά στο τηλέφωνο. Φυσικά, δεν αποκάλυψε το τι ακριβώς συζητάνε αλλά ο στόπερ των Καταλανών πήρε θέση για την υπόθεση της επιστροφής του Βραζιλιάνου υποστηρίζοντας πως ο ίδιος πρέπει να βγει και να μιλήσει.

«Φυσικά του μιλάω, αλλά αυτός είναι ο ένας που πρέπει να βγει και να μιλήσει», είπε αρχικά ο Πικέ στη συνέντευξη Τύπου για το φιλικό με τη Νάπολι και συνέχισε: «Είναι ένας σταρ εντός κι εκτός γηπέδων. Ελπίζουμε ότι κάτι θα συμβεί. Είναι σπουδαίος παίκτης, που γνωρίζει τα αποδυτήρια, την πόλη και το σύλλογο. Είμαι πεπεισμένος πως υπάρχουν πολλοί που θα ήταν χαρούμενοι με την προσθήκη του. Ξέρετε ήδη τις σχέσεις μου με τον “Νέι” και θα ήμασταν χαρούμενοι με το να τον έχουμε εδώ αλλά παίζει για την Παρί κι η γνώμη μου δεν αλλάζει τίποτα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments