Αθλητισμός

Πορτογαλία: Ενδιαφέρον για τα τηλεοπτικά των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακού

Πορτογαλία: Ενδιαφέρον για τα τηλεοπτικά των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακού
Πορτογαλία: Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον να μεταδίδονται οι αγώνες των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακού ζωντανά στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου.

Πορτογαλία: Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουν Πορτογάλους προπονητές, γεγονός που έχει εγείρει το ενδιαφέρον των Πορτογάλων για την Super League. Σύμφωνα με το «Sportime», μάλιστα, υπάρχουν διεργασίες, προκειμένου να αποκτηθούν από τους Πορτογάλους προπονητές τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τους αγώνες των τριών πρώτων ομάδων της περυσινής χρονιάς.

Σκοπός, φυσικά, είναι να μεταδίδονται ζωντανά οι αγώνες από το ελληνικό πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, προκειμένου το κοινό της χώρας να παρακολουθεί αντίστοιχα τις προσπάθειες των ομάδων των Αμπέλ Φερέιρα, Πέδρο Μαρτίνς και Μιγκέλ Καρντόσο. Η ίδια πληροφορία αναφέρει, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, αλλά υπάρχει συζήτηση, με τους Πορτογάλους να ενδιαφέρονται πραγματικά να δείχνουν τις 3 ομάδες ζωντανά.

Όλες τους, μάλιστα, είναι ενήμερες για το ζήτημα και θα φανεί άμεσα κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει πραγματικότητα αυτό το αίτημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments