Video

Χριστίνα Λαμπίρη: Απίστευτο με τι ασχολείται σήμερα

Χριστίνα Λαμπίρη: Απίστευτο με τι ασχολείται σήμερα
Χριστίνα Λαμπίρη: Η γνωστή παρουσιάστρια απέχει για άλλη μια σεζόν από την τηλεόραση και σε συνέντευξή της αποκάλυψε με τι ασχολείται αυτή την περίοδο.

Χριστίνα Λαμπίρη: Για πολλά χρόνια η Χριστίνα Λαμπίρη είχε τη δική της εκπομπή. Στα πολλά χρόνια παρουσίας της στην τηλεόραση πέρασε από πολλούς σταθμούς και από διάφορες ζώνες εκπομπών. Τις τελευταίες σεζόν έχει πάρει την απόφαση να ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Απέχει από τα δρώμενα στα media και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί. Η παρουσιάστρια πλέον ασχολείται με άλλα πράγματα και η τηλεόραση δεν είναι μέσα σε αυτά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί, αλλά και στην εκπομπή της Ζέτας Δούκα αποκάλυψε  πως ξεκίνησε να σπουδάζει στο πανεπιστήμιο, ενώ αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και πόσο αυτή επηρεάστηκε από την απουσία της από την τηλεόραση.

Χριστίνα Λαμπίρη: Τι σπουδάζει η γνωστή παρουσιάστρια

Η Χριστίνα Λαμπίρη τόνισε πως υπάρχουν στιγμές που της λείπει η παλιά της δουλειά, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα βρήκε χρόνο να αφιερώσει στον εαυτό της. Παράλληλα ξεκίνησε να σπουδάζει Life Coaching.

«Αυτό το διάστημα που απέχω από την τηλεόραση, μπόρεσα να ασχοληθώ με εμένα, από beaute μέχρι να γραφτώ στο πανεπιστήμιο όπου σπουδάζω Life Coaching. Υπήρχαν στιγμές που μπορεί να με έκαναν να πω “Τι κρίμα να μην είμαι στον αέρα”. Σίγουρα δεν μου έλειψε καθόλου να ξυπνάω πρωί για να βλέπω τα νούμερα. Μου έλειψε όμως να έχω τα δικά μου χρήματα» είπε σε συνέντευξη της. Θυμίζουμε ότι η Χριστίνα Λαμπίρη είχε περάσει δύσκολες ώρες πριν από περίπου ένα χρόνο όταν το σπίτι της στο Μάτι είχε πάρει φωτιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments