Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα: Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ

Αμρ Ουάρντα: Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ
Αμρ Ουάρντα: Ο Αιγύπτιος φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να καθίσει πάνω στο συμβόλαιό του, που του αποφέρει 500.000 ευρώ τον χρόνο.

Αμρ Ουάρντα: Ο ΠΑΟΚ καταστρώνει τα πλάνα του για τον επαναληπτικό αγώνα με τον Άγιαξ για τον γ΄προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά παράλληλα ασχολείται και με τις εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του. Το μεγαλύτερο “αγκάθι” αυτή τη στιγμή είναι ο Αμρ Ουάρντα.

Ο Αιγύπτιος χαφ δεν είναι στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα και προπονείται καθημερινά ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα στη Νέα Μεσημβρία. Ο Αιγύπτιος έχει πέσει σε μια σειρά από πειθαρχικά παραπτώματα, ενώ το όνομα του έχει πρωταγωνιστήσει σε ροζ σκάνδαλα στην πατρίδα του.

Μάλιστα ο Ουάρντα δεν απογοητεύεται που δεν βρίσκει ομάδα για να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ καθώς φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να καθίσει πάνω στο συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του Βορρά, που του αποφέρει 500.000 ευρώ τον χρόνο. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Αυτό σημαίνει ότι σε έξι μήνες από τώρα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Τις προηγούμενες ημέρες για τον Αιγύπτιο ενδιαφέρθηκαν μία ομάδα από την Κύπρο και η Pyramids FC. Ο ατζέντης του Αμρ Ουάρντα, είχε επαφές με τους παράγοντες της αιγυπτιακής ομάδας και πρότεινε την πελάτη του, για αγορά από τον ΠΑΟΚ. Οι παράγοντες του αιγυπτιακού συλλόγου θεώρησαν το ποσό που απαιτείται μεγάλο και δεν δέχθηκαν αυτή την πρόταση. Ωστόσο, οι επαφές συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να προχωρήσει η προοπτική δανεισμού του 25χρονου μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα για τον Ουάρντα ενδιαφέρθηκε και ομάδα από την Κύπρο, αλλά ο Αιγύπτιος εξακολουθεί να ψάχνει την πρόταση από ευρωπαϊκό σύλλογο.  Στη Μεγαλόνησο υπάρχει ομάδα που ενδιαφέρεται, αλλά θέλει πρώτα να ακούσει το “ναι” του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού και στην συνέχεια να κάνει επίσημη κρούση στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του.

Ακόμα μία δύσκολη περίπτωση αποχώρησης είναι και αυτή του Τιμπό Μουλέν

Ο Γάλλος δεν υπολογίζεται από Αμπέλ Φερέιρα παρά το γεγονός πως υπάρχουν αρκετές απουσίες στο χώρο του κέντρου. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Τουρικική Ανκαραγκουτσού. Ωστόσο δεν εντυπωσίασε και οι μόλις 10 συμμετοχές του δεν ήταν αρκετές για να πείσουν τους ανθρώπους της ομάδας να κινηθούν για την απόκτηση του.

Το συμβόλαιο του Γάλλου χαφ με τον ΠΑΟΚ τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2020. Αυτό σημαίνει ότι ο «δικέφαλος του Βορά» θα πρέπει να του βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Το ιδανικό σενάριο είναι να βρεθεί ένας σύλλογος που θα πληρώσει τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του. Ωστόσο, όσο περνάνε οι μέρες δεν αποκλείεται να καταλήξει ξανά δανεικός σε κάποια ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments