Αθλητισμός

Κάρλες Αλενιά: Μετά την Μπασάκσεχιρ οι εξελίξεις

Κάρλες Αλενιά: Μετά την Μπασάκσεχιρ οι εξελίξεις
Κάρλες Αλενιά: Δύσκολη η περίπτωση του Ισπανού, καθώς οι «Μπλαουγκράνα» τον θεωρούν ως ένα εκ των μεγαλύτερων ταλέντων τους.

Κάρλες Αλενιά: Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εξετάζει τις περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής, με τον νεαρό χαφ της Μπαρτσελόνα να είναι εσχάτως ο μεγάλος του πόθος. Ο Αλένια ξεκίνησε την καριέρα του από την περίφημη Ακαδημία των Καταλανών, «Μασία».

Σύμφωνα με το «Sportime», ο Ισπανός κεντρικός χαφ έχει μπει τελευταία στο «στόχαστρο» των «ερυθρολεύκων» και η περίπτωσή του ενδιαφέρει πολύ, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που, αφενός καλύπτει τα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς για τον παίκτη που ψάχνει στη συγκεκριμένη θέση, αφετέρου αποτελεί μια λύση, που θα τον ανεβάσει επίπεδο, εν όψει των πιθανών αγώνων με την Πόρτο για τα playoffs του Champions League.

Πρόκειται, βέβαια, για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς οι «Μπλαουγκράνα» τον θεωρούν ως ένα εκ των μεγαλύτερων ταλέντων τους και δε θα τον αφήσουν εύκολα να φύγει δανεικός προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Και στο λιμάνι, βέβαια, δεν ασχολούνται έντονα αυτές τις μέρες με τη μεταγραφική τους ενίσχυση, αλλά αν όλα πάνε καλά και περάσουν το «εμπόδιο» της Μπασάκσεχιρ, τότε θα ανάψει «πράσινο φως» για να προσεγγίσουν ξανά τον 21χρονο «άσο».

Βαλμπουενά: «Περήφανος που αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό δείχνει την ποιότητά του, βγάζοντας και την ασίστ στο γκολ νίκης των «ερυθρολεύκων» στην Τουρκία, εναντίον της Μπασάκσεχιρ. Ο 35χρονος ακραίος που αγωνίζεται και ως επιτελικός μετά και την απουσία του Φορτούνη, μίλησε στα τουρκικά media για το παρελθόν του στην Φενέρμπαχτσε. Δεν παρέλειψε όμως να μιλήσει και για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, τον Ολυμπιακό, δηλώνοντας ότι ξεκάθαρος στόχος για τους Πειραιώτες είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαλμπουενά είπε όσον αφορά:

  • Την αποχώρησή του από την Φενέρ:

Είχα ένα συμβόλαιο 2+1 χρόνων. Μου ζητήθηκε να μιλήσουμε για το συμβόλαιό μου. Καθίσαμε και μιλήσαμε και συμφωνήσαμε να ακυρώσουμε τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου προς όφελος και των δύο πλευρών.

  • Την Φενέρ:

Ναι φυσικά και μου λείπει, όμως τώρα είμαι στον Ολυμπιακό και είμαι περήφανος για αυτό. Η Φενέρ πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

  • Το εάν είχε εκεί αγαπημένο προπονητή:

Δούλεψα με πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν. Είναι πίσω μας. Όλοι οι άνθρωποι που δούλεψα είχαν διαφορετικά χαρακτηριστικά και μεθόδους. Δεν θα ήθελα να απαντήσω ποιος ήταν ο αγαπημένος μου ή κορυφαίος μου προπονητής στην Φενέρ.

  • Τον Ολυμπιακό:

Μόλις μου έγινε η προσφορά δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ο Ολυμπιακός μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε. Αποδέχθηκα αμέσως. Θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να είμαστε στους ομίλους του Champions League και ελπίζουμε να συμβεί αυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments