Ελλάδα

Ικαρία: Τι έδειξε η νεκροτομή της 34χρονης αστροφυσικού

Ικαρία: Τι έδειξε η νεκροτομή της 34χρονης αστροφυσικού
Ικαρία: Το χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο υπέστη κατά την πτώση της στην χαράδρα, απέβη τελικά μοιραίο για την 34χρονη αστροφυσικό που βρήκε τραγικό θάνατο.

Ικαρία: Το χτύπημα στο κεφάλι της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ, κατά την πτώση της στη χαράδρα στην Ικαρία, ήταν αυτό που έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης Αγγλίδας αστροφυσικού. Αυτό προέκυψε από την νεκροτομή, την οποία έκανε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, ο οποίος από την πρώτη εξέταση στη σορό της 34χρονης- η οποία είχε γίνει στη χαράδρα στην Ικαρία– είχε μιλήσει για ακαριαίο θάνατο από την πτώση.

Όπως δήλωσε το μεσημέρι ο κ. Καρακούκης, «μετά την αυτοψία στο χώρο όπου βρίσκεται η σορός και της σορού μακροσκοπικά όλη η κατάσταση συνάδει με πτώση από ύψος» και ότι «ο θάνατος ήταν ακαριαίος». Συγκεκριμένα ο ιατροδικαστής σημείωσε: «Υπάρχουν στοιχεία και από την αυτοψία του χώρου και από την νεκροψία, δηλαδή την εξωτερική επισκόπηση που συνάδουν με πτώση από ύψος. Περαιτέρω έρευνα θα γίνει στο Νεκροτομείο Αθηνών και ενδεχομένως θα γίνουν και εργαστηριακές εξετάσεις. Η σορός θα μεταφερθεί σήμερα στην Αθήνα, όπως μου είπε ο επικεφαλής των αστυνομικών ερευνών».

Ικαρία: Η 34χρονη αστροφυσικός υπέστη κατάγματα και κακώσεις από την πτώση

Η Νάταλι Κρίστοφερ υπέστη συντριπτικό κάταγμα ινιακής χώρας (στο πίσω μέρος του κεφαλιού), όταν έπεσε στη χαράδρα, κοντά στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει με τον σύντροφό της, στην Ικαρία. Αυτό το κάταγμα προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό της, σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την νεκροτομή. Αυτό σημαίνει ουσιαστικά πως αν δεν χτυπούσε το κεφάλι της υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να μπορούσε να κρατηθεί στη ζωή και να μπορούσε να επικοινωνήσει μέσω του κινητού της.

Παράλληλα, η 34χρονη αστροφυσικός υπέστη κάταγμα κλείδας, κακώσεις στα γόνατα και στο αριστερό χέρι. Επιπλέον, υπάρχουν δείγματα ότι υπήρξε ανακοπή της πτωτικής πορείας της, σε εξοχή βράχου, δηλαδή πέφτοντας χτύπησε σε κάποιο σημείο, προτού καταλήξει στη χαράδρα βάθους 20 μέτρων. Τέλος, από τη νεκροτομή δεν προέκυψαν ίχνη πάλης ή κάποιο άλλο εύρημα που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.

Ικαρία: Απαρηγόρητος ο σύντροφος της 34χρονης αστροφυσικού

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ, το απόγευμα της Τετάρτης. Σύμφωνα με το πρώτο πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της άτυχης Νάταλι Κρίστοφερ ο θάνατος της προήλθε από πτώση. Όπως δήλωσε, η Βρετανίδα αστροφυσικός έχασε τη ζωή της από την πτώση στον γκρεμό 20 μέτρων στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της.

Ο 38χρονος ήταν μαζί με τους διασώστες και τους εθελοντές στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ, μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από το ξενοδοχείο όπου έμενε το ζευγάρι. Όταν ένας από τους εθελοντές διασώστες την εντόπισε σε απόκρημνο σημείο χαράδρας, ο σύντροφός της αναγκάστηκε να την αναγνωρίσει από τα παπούτσια που φορούσε. Ήταν σε κατάσταση σοκ και χρειάστηκε να τον κρατήσουν οι αστυνομικοί για να μην πάει, όπως ήθελε, στο σημείο όπου είχε βρεθεί νεκρή η αγαπημένη του.

«Φώναζε και έκλαιγε και ήθελε να πάει στο σημείο όπου τη βρήκαν» είπε ένας εθελοντής διασώστης, σύμφωνα με τη Daily Mail. Ο 38χρονος «ήταν σε πανικό και πήγαινε πάνω κάτω, προσπαθώντας να προσπεράσει τους αστυνομικούς. Ήθελε να δει το πτώμα της. Πιστεύω πως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν νεκρή», είπε ο ίδιος άνθρωπος. Σοκαριστική είναι και η περιγραφή του για την κατάσταση του 38χρονου συντρόφου της Νάταλι Κρίστοφερ λίγο αργότερα. «Τον είδα και μετά αφού είχε ηρεμήσει. Το πρόσωπό του ήταν τελείως λευκό. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο έτσι», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments