Ελλάδα

Καλαμάτα: Τραγικός θάνατος για 25χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι

Καλαμάτα: Τραγικός θάνατος για 25χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι
Καλαμάτα: Τραγωδία στη Μεσσηνία, καθώς μια 25χρονη κοπέλα έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Καλαμάτα: Μια νεαρή κοπέλα, περίπου 25 ετών, βρέθηκε σήμερα (9/8) το μεσημέρι νεκρή από πρόσωπο του συγγενικού της περιβάλλοντος μετά από πτώση από μεγάλο ύψος στην οδό Ηρώων στην Καλαμάτα και όπως όλα δείχνουν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της και σκοτώθηκε. Όπως αναφέρει το messinialive, η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις 15:15 το μεσημέρι στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, έχοντας πολλαπλά κατάγματα, με τον θάνατο της να διαπιστώνεται εκεί.

Αυτή την ώρα κλιμάκιο της Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας βρίσκονται στο σπίτι της, για να διερευνήσουν τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού, δηλαδή αν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία. Νωρίτερα, οι γονείς της άτυχης κοπέλας είχαν μεταβεί στο Νοσοκομείο και αυτή την ώρα βρίσκονται μαζί με τους αστυνομικούς και δίνουν κατάθεση για το περιστατικό. Όπως αναφέρουν σε μαρτυρίες τους οι γείτονες, το περιστατικό πρέπει να συνέβη λίγες ώρες νωρίτερα κι όχι το μεσημέρι, όταν κι έγινε αντιληπτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments