Ελλάδα

Πόρτο Χέλι: Σύγκρουση σκαφών – Πληροφορίες για νεκρούς

Πόρτο Χέλι: Σύγκρουση σκαφών – Πληροφορίες για νεκρούς
Πόρτο Χέλι: Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό, καθώς δύο σκάφη συγκρούστηκαν στην περιοχή, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για δύο νεκρούς και μια τραυματισμένη γυναίκα.

Πόρτο Χέλι: Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το Λιμενικό, καθώς στη θέση Κοιλάδα, ανάμεσα Σπέτσες και Πόρτο Χέλι συγκρούστηκαν δύο σκάφη με αποτέλεσμα, όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες, να υπάρχουν δύο νεκροί και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη. Η σύγκρουση έγινε όταν μεγάλο φουσκωτό σκάφος, το οποίο κατά άλλες πληροφορίες ίσως να ήταν και αλιευτικό, που έπλεε στην περιοχή κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες συγκρούστηκε με μικρό βοηθητικό σκάφος (τέντερ) στο οποίο επέβαιναν συνολικά επτά άτομα.

Το σκάφος πέρασε κυριολεκτικά πάνω από τη μικρή βάρκα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ακαριαία δύο από τους επιβάτες του τέντερ και να τραυματιστεί μια γυναίκα, που μεταφέρεται στο νοσοκομείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε κρίσιμη κατάσταση. Μάλιστα, έχει ήδη διασωληνωθεί. Στο σημείο σπεύδουν 4 πλοία λιμενικού σώματος, 2 θαλάσσια ταξί και Ομάδα Υποβρύχιων Αποστολών για την διάσωση και τον εντοπισμό αγνοούμενων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments