Lifestyle

Alain Delon: Στην εντατική ο γνωστός ηθοποιός

Alain Delon: Στην εντατική ο γνωστός ηθοποιός
Alain Delon: Ο διάσημος ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και μπήκε εσπευσμένα στην εντατική.

Alain Delon: Δύσκολες ώρες περνάει ο γνωστός ηθοποιός. Πριν λίγες ημέρες υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να μπει στην εντατική. Η πρόθεση της οικογένειας του ήταν να μη γίνει γνωστή η είδηση μέχρι να είναι ξεκάθαρη η κατάσταση της υγείας του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 83χρονος ηθοποιός έχει ξεπεράσει τον αρχικό κίνδυνο αλλά θα χρειαστεί να παραμείνει στην εντατική μονάδα για ακόμα τρεις εβδομάδες.

«Οι ζωτικές λειτουργίες του είναι άψογες και η κατάστασή του σταθερή, σύμφωνα με τους γιατρούς. Ο πατέρας μου υπέστη ένα καρδιαγγειακό επεισόδιο και μια ελαφριά εγκεφαλική αιμορραγία. Χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο του Παρισιού Pitie-Salpetriere, όπου νοσηλεύτηκε για τρεις εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Όλη η οικογένεια βρισκόταν στο πλευρό του, ο αδελφός μου, η αδελφή μου και η μητέρα μου Ναταλί. Οι ζωτικές λειτουργίες του είναι άψογες και η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, σύμφωνα με τους γιατρούς. Έφυγε για την Ελβετία και ξεκουράζεται ήρεμα σε μια κλινική», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο γιος του ηθοποιού.

Alain Delon: Σύντομο βιογραφικό

Ο Alain Delon είναι Γάλλος ηθοποιός. Η πρώτη του ιδιαίτερα πετυχημένη συμμετοχή σε κινηματογραφική ταινία σημειώθηκε το 1960, με το έργο Γυμνοί στον Ήλιο, σε σκηνοθεσία του Ρενέ Κλεμάν. Το 1997 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ηθοποιία, σε ηλικία 62 ετών. Εκτός από μια λαμπερή καριέρα ο Alain Delon είχε βρεθεί μπλεγμένος σε μια σκοτεινή υπόθεση.

Όλα ξεκίνησαν όταν την 1η Οκτωβρίου 1968, ένας ρακοσυλλέκτης εντοπίζει στη χωματερή του Ελανκούρ έξω από το Παρίσι το πτώμα σε αποσύνθεση του 31χρονου Σέρβου Στέφαν Μάρκοβιτς, του πρώην γραμματέα και σωματοφύλακα του Αλέν Ντελόν. Το πτώμα ήταν καλυμμένο με έναν πλαστικό μουσαμά.

Η εισαγγελική έρευνα στρέφεται αρχικά στην κατεύθυνση του ήδη διάσημου ηθοποιού και της συζύγου του Ναταλί Ντελόν, με την οποία ο Μάρκοβιτς είχε σύντομο δεσμό. Στις 25 Ιανουαρίου του 1969 ο Αλέν Ντελόν θα κληθεί να καταθέσει για περισσότερες από 24 ώρες στην Εισαγγελία, που ερευνούσε την υπόθεση Μάρκοβιτς. Είχαν προηγηθεί άλλες τρεις καταθέσεις στην αστυνομία από τον ηθοποιό, μετά τον εντοπισμό του πτώματος. Τελικά θα αφεθεί ελεύθερος, αφού δεν είχαν προκύψει ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments