Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα: “Κάθεται” πάνω στο συμβόλαιο του ο Αιγύπτιος

Αμρ Ουάρντα: “Κάθεται” πάνω στο συμβόλαιο του ο Αιγύπτιος
Αμρ Ουάρντα: O Αιγύπτιος εξτρέμ δεν έχει καμία πρόθεση να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αμρ Ουάρντα: Ο έμπειρος εξτρέμ αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα και αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές. Ωστόσο ο Αμρ Ουάρντα δεν έχει δείξει την σοβαρότητα που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής για να κάνει καριέρα. Στα χρόνια που ανήκει στον ΠΑΟΚ έχει πραγματοποιήσει δεκάδες πειθαρχικά παραπτώματα με αποτέλεσμα να δοθεί δυο φορές δανεικός στον Ατρόμητο.

Ο διεθνής εξτρέμ δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα μόνο στον ΠΑΟΚ. Πριν από λίγους μήνες είχε βρεθεί στο επίκεντρο εξαιτίας ενός ροζ σκανδάλου που είχε ξεσπάσει στην Εθνική του ομάδα. Όλα αυτά έχουν αναγκάσει τους ανθρώπους του πρωταθλητή να μην τον υπολογίζουν. Ωστόσο το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεθεί ομάδα να παραχωρηθεί για να μη χαθεί χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Αμρ Ουάρντα: “Κλοτσάει” στο ενδεχόμενο μεταγραφής

Ο Αιγύπτιος φέρεται να έχει “κάτσει” στο συμβόλαιο του και προτιμάει να κάνει τη μεγάλη ζωή στη Θεσσαλονίκη παρά να ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, η Sportime αναφέρει ότι ο Ουάρντα αρνήθηκε μια καλή πρόταση για να μετακομίσει στην Τουρκία. Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει:” Ο Ιβάν Σαββίδης είναι γαλαντόμος, έχει αδυναμίες, αλλά μην του πατήσεις τον… κάλο.

Φανταστείτε ότι ο Γλύκος έφυγε και δεν πήρε ούτε ευρώ από τα περυσινά ευρωπαϊκά μπόνους, κατόπιν εντολής του «μεγάλου», διότι κάθισε πάνω στο συμβόλαιο.Όπως αναφέρει η στήλη των Παρασκηνίων στο Sportime του Σαββάτου, ο 26χρονος Αιγύπτιος εξτρέμ με ένα 400άρι και ζώντας έντονα στη Σαλόνικα και την Κομοτηνή δεν φέρεται πρόθυμος – μέχρι νεοτέρας- για να συνεργαστεί στις επιθυμίες της διοίκησης Τούρκος agent και άνθρωπος της εμπιστοσύνης του Μπράνκο έφερε πρόταση από την Ανκαραγκουτσού, αλλά εκείνος ανένδοτος.Ο Αμρ Ουάρντα θα το πάει μέχρι τέλους;” αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments