Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κλείνει Ματέο Γκαρσία και χαφ από Γαλλία

Ολυμπιακός: Κλείνει Ματέο Γκαρσία και χαφ από Γαλλία
Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται το ρόστερ των Ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τις διεργασίες για να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές υποθέσεις που τον αφορούν, ενισχυόμενος τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στα άκρα της επίθεσης. Σύμφωνα με τη «Sportday», οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, Ματέο Γκαρσία.

Όμως ανέφεραν τα ισπανικά ΜΜΕ, η διοίκηση των Πειραιωτών προσέγγισε τη Λας Πάλμας και κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Ισπανού εξτρέμ, που άρεσε από την εποχή, όπου αγωνιζόταν στον Άρη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αρέσκεται στην περίπτωσή του. Οι διαπραγματεύσεις, πάντως, μπορεί να μην είναι καθόλου εύκολες, αν η ισπανική ομάδα επιμείνει να ζητά μεγάλο ποσό, για να τον παραχωρήσει.

Σε αυτή την περίπτωση, η ίδια πληροφορία αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την εναλλακτική του λύση, που φέρεται να είναι ένας ακραίος επιθετικός από την Πορτογαλία.

Και η περίπτωση του Ματέο Γκαρσία δεν είναι η μόνη που απασχολεί τον Ολυμπαικό. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών φέρεται να προχωρούν άμεσα και το θέμα της απόκτησης του παίκτη, που θα καλύψει τη μεσαία γραμμή και, δη, το κενό του Κώστα Φορτούνη. Τα τελευταία 24ωρα, λοιπόν, στο λιμάνι δεν ασχολούνται μόνο με τον Όσκαρ Τρέχο, αλλά και με ακόμη έναν παίκτη, που μάλλον έχουν… ξαναδεί στη μεταγραφική τους λίστα, αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα, έχοντας εμπειρίες και όντας σε νεαρή ηλικία.

Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα με την Μπασακσεχίρ

Γνωστό έγινε την Παρασκευή το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, ενόψει της ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ την προσεχή Τρίτη στο Γ. Καραϊσκάκης. Τη Δευτέρα (12/8) θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Στις 10:30 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ερυθρόλευκων:

Δευτέρα 12/8

  • 10.30 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη
  • 16:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Γιώργος Μασούρας.

Τρίτη 13/8

  • 21:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

** Η συνέντευξη Τύπου της Μπασακσεχίρ είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 12/8 στις 20:00 στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η προπόνηση της στις 20:30 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

** Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για 15 λεπτά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments