Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία: Από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ολυμπιακό

Ματέο Γκαρσία: Από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ολυμπιακό
Ματέο Γκαρσία: Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται «θερμά» για τον παίκτη και σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται ήδη κοντά στην απόκτηση του.

Ματέο Γκαρσία: Στα «χέρια» του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Αργεντινός χαφ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμα του το «Sportime». Σύμφωνα με το συγκεκριμένο Μέσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει εδώ και καιρό τον παίκτη, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τα ισπανικά Μέσα. Μάλιστα, οι Πειραιώτες ήθελαν να τον παραχωρήσουν ως δανεικό στη Νότιγχαμ Φόρεστ ένα σενάριο που τελικά δεν προχώρησε. Και αυτό γιατί ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να πάρει άδεια εργασίας στο Νησί.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Γκαρσία α έχει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών στην Εθνική ομάδα της χώρας του, κάτι που δεν είχε. Γι’ αυτό άλλωστε και θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει το «Sportime», το οποίο μάλιστα τονίζει πως η ανακοίνωση της επίσημης απόκτησης του δεν θα αργήσει και πολύ να έρθει.

Ματέο Γκαρσία: Τι ανέφεραν οι Ισπανοί

Από τη στιγμή που πέρασε το πρώτο ματς που είχε ο Ολυμπιακός με την Μπασακσεχίρ, επανέρχονται τα μεταγραφικά ζητήματα. Έτσι και οι Ισπανοί γράφουν για τη γνωστή περίπτωση του Ματέο Γκαρσία. Ο Ισπανός πρώην παίκτης του Άρη μέχρι στιγμής παραμένει στη Λας Πάλμας. Ωστόσο, η ομάδα από την πλευρά της θέλει να τον πουλήσει για να μπορέσει να βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάτι οριστικό, αλλά όπως έχει αναφέρει και το «Sportime» ο παίκτης πάντα ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Από το μεσημέρι της Παρασκευής έχουν υπάρξει ουκ ολίγα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτησή του. Μάλιστα με το μέλλον του Ματέο Γκαρσία ασχολήθηκε και η γνωστή σε όλους «Marca». Αναφέροντας πως ένας πιθανός προορισμός του παίκτη είναι πίσω στην Ελλάδα.

Η Μπέρμιγχαμ που είχε ενδιαφερθεί ζεστά για την περίπτωσή του τελικά δεν έκανε κίνηση. Και στην Αγγλία πλέον έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές. Οπότε ο Ολυμπιακός φαίνεται να είναι κοντά στην απόκτηση του Ματέο Γκαρσία. Παίκτη τον οποίο είχε βάλει στο… μάτι η ομάδα του Πειραιά από την περσινή σεζόν. Όταν είχε αγωνιστεί στον Άρη και είχε πραγματοποιήσει καλή χρονιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments