Video

ΠΑΟΚ: Στίβος μάχης και rondo για τους “ασπρόμαυρους” (vid)

ΠΑΟΚ: Στίβος μάχης και rondo για τους “ασπρόμαυρους” (vid)
ΠΑΟΚ: Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ δημοσίευσε ένα βίντεο με όσα έγιναν στην πρόσφατη προπόνηση στη Νέα Μεσήμβρια.

ΠΑΟΚ: Οι πρωταθλητές συνεχίζουν πυρετωδώς την προετοιμασία τους για τον επαναληπτικό αγώνα με τον Άγιαξ στην Ολλανδία. Άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν τον Αίαντα και να πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League. Η σημερινή προπόνηση του Δικεφάλου περιελάμβανε για τους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα στίβο μάχης και rondo.

Από την άλλη, οι Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Ο Ελ Καντουρί συμμετείχε στην προθέρμανση της ομάδας και στο κομμάτι της τακτικής και στη συνέχεια δούλεψε μόνος του στο γήπεδο. Ο Πόντους Βέρνμπλουμ από τη μεριά του έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα.

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα την συμπεριφορά του Ουάρντα

Ο έμπειρος εξτρέμ αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα και αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές. Ωστόσο ο Αμρ Ουάρντα δεν έχει δείξει την σοβαρότητα που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής για να κάνει καριέρα. Στα χρόνια που ανήκει στον ΠΑΟΚ έχει πραγματοποιήσει δεκάδες πειθαρχικά παραπτώματα με αποτέλεσμα να δοθεί δυο φορές δανεικός στον Ατρόμητο.

Ο διεθνής εξτρέμ δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα μόνο στον ΠΑΟΚ. Πριν από λίγους μήνες είχε βρεθεί στο επίκεντρο εξαιτίας ενός ροζ σκανδάλου που είχε ξεσπάσει στην Εθνική του ομάδα. Όλα αυτά έχουν αναγκάσει τους ανθρώπους του πρωταθλητή να μην τον υπολογίζουν. Ωστόσο το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεθεί ομάδα να παραχωρηθεί για να μη χαθεί χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Ο Αιγύπτιος φέρεται να έχει «κάτσει» στο συμβόλαιο του και προτιμάει να κάνει τη μεγάλη ζωή στη Θεσσαλονίκη παρά να ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments