Αθλητισμός

Μίλος Τεόντοσιτς: Πλήγμα για τη Σερβία – Χάνει το Παγκόσμιο

Μίλος Τεόντοσιτς: Πλήγμα για τη Σερβία – Χάνει το Παγκόσμιο
Μίλος Τεόντοσιτς: Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του Τεόντοσιτς θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα, χάνοντας έτσι το Παγκόσμιο της Κίνας

Μίλος Τεόντοσιτς: Πολύ σοβαρός αποδεικνύεται ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Μίλος Τεόντοσιτς στη φιλική αναμέτρηση με τη Λιθουανία. Ο Σέρβος γκαρντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις, αποχώρησε από το γήπεδο, και αμέσως έφυγε για το νοσοκομείο προκειμένου να κάνει εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Σερβικά μέσα αναφέρουν πως το πρόβλημα του Τεόντοσιτς είναι στο πέλμα, κάτι που αν επιβεβαιωθεί σημαίνει πως ο Σέρβος θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, χάνοντας έτσι το Μουντομπάσκετ. Ο νέος γκαρντ της Βίρτους ταλαιπωρήθηκε τελευταία από πελματιαία απονευρωσίτιδα και ένα νέο πρόβλημα θα επιδεινώσει την κατάσταση.

«Ο Μίλος ένιωσε ενόχληση στο πόδι του. Εύχομαι να μην είναι σοβαρό. Δεν είμαι ήρεμος, ανησυχώ πολύ για αυτόν», δήλωσε ο προπονητής του, Σάσα Τζόρτζεβιτς. Αν και εφόσον επιβεβαιωθεί η απουσία του Τεόντοσιτς από το Μουντομπάσκετ, Μίσιτς, Γιόβιτς και Μιλοσάβλιεβιτς θα πρέπει να καλύψουν και το κενό που θα τους αφήσει η απουσία του συμπατριώτη τους.

Σερβία: Ο Γιόκιτς έφερε 18.000 Σέρβους στο γήπεδο για το φιλικό με τη Λιθουανία

Ο Σέρβος σέντερ των Νάγκετς και μέλος της καλύτερης πεντάδας του ΝΒΑ επέστρεψε στις υπηρεσίες της εθνικής ομάδας έπειτα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, αποτελώντας τη μεγάλη ελπίδα των συμπατριωτών του για μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Το βράδυ του Σαββάτου, αγωνίστηκε στο δυνατό φιλικό με τους Λιθουανούς στο Βελιγράδι και η σερβική ομοσπονδία είχε ανακοινώσει sold out στην Stark Arena, χωρητικότητας 18.836 θεατών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments