Αθλητισμός

Παπέ Σισέ: Τα δεδομένα για τον αμυντικό του Ολυμπιακού

Παπέ Σισέ: Τα δεδομένα για τον αμυντικό του Ολυμπιακού
Παπέ Σισέ: Ο Ολυμπιακός θα ήθελε να πουλήσει τον Σενεγαλέζο στόπερ, αλλά τα πράγματα δυσκολεύουν

Παπέ Σισέ: Ο υψηλόσωμος αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν από τους ποδοσφαιριστές που δύσκολα θα παρέμεναν στον ρόστερ και την φετινή χρονιά. Ο Σισέ πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά πέρυσι, όντας τους βασικούς πυλώνες της άμυνας των Πειραιωτών. Οι εμφανίσεις του έκαναν αρκετές ομάδες, κυρίως από την Αγγλία, να τον παρακολουθούν.

Ωστόσο η αγγλική αγορά έκλεισε την περασμένη Πέμπτη, χωρίς να υπάρξει κάποια εξέλιξη. Τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν ομάδες από την Bundesliga να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού. Μία ομάδα που καίγεται για στόπερ είναι η Βόλφσμπουργκ. Όμως ο προπονητής των Λύκων θέλει έναν αμυντικό που να είναι αριστεροπόδαρος.

Πλέον τα δεδομένα για τον Παπέ Σισέ δεν είναι εύκολα. Οι πιθανότητες μεταγραφής του λιγοστεύουν και αν μείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μάρτινς απέδειξε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια ότι δεν έχει τον Σενεγαλέζο στόπερ στις βασικές του επιλογές. Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών προτιμάει για κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σεμέδο και Μεριά, οι οποίοι έχουν δέσει.

Λεάντρο Κούτρης: Δεν τον έχει ξεχάσει η Μαρσέιγ

Τα τελευταία δυο χρόνια ο νεαρός μπακ αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ολυμπιακού. Οι εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι τέτοιες που δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι έχει έρθει η ώρα για το βήμα παραπάνω. Αυτό δεν είναι άλλο από τη μεταγραφή του σε κορυφαία ομάδα του εξωτερικού. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ο Ολυμπιακός έχει λειτουργήσει σαν σκαλοπάτι για πολλούς ποδοσφαιριστές.

Αρκετές ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του Λεάντρο Κούρτη και στην «πιάτσα» των μάνατζερ υπάρχει η αίσθηση ότι σύντομα θα φτάσει πρόταση στα γραφεία του Ολυμπιακού. Ένας από τους συλλόγους που έχει δείξει το πιο ζεστό ενδιαφέρον είναι η Μαρσέιγ. Η Γαλλική ομάδα έχει τσεκάρει πολλές φορές τον νεαρό αμυντικό,αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη προσφορά.

Όλο και μεγαλώνει η φημολογία ότι η Μαρσέιγ θα κάνει δυναμικό και ουσιαστικό μπάσιμο για τον Λεάντρο Κούτρη . Στη Γαλλία έλεγαν ότι θα γίνει άμεσα κίνηση από την ομάδα της Μασσαλίας, η οποία άρχισε με εντός έδρας ήττα και πολλές αποδοκιμασίες, με τον Ζορντάν Αμαβί, να είναι ξανά στο στόχαστρο και τη Μαρσέιγ να ψάχνει πλέον άμεσα παίκτη γι’ αυτήν τη θέση. Δεν αποκλείονται πολύ άμεσες εξελίξεις για τον Κούτρη, παρότι εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της Μαγιόρκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments