Αθλητισμός

Τζόσεφ Έφορντ: Αρέσει στον Νταμπίζα ο εξτρέμ του Εργοτέλη

Τζόσεφ Έφορντ: Αρέσει στον Νταμπίζα ο εξτρέμ του Εργοτέλη
Τζόσεφ Έφορντ: Ο παίκτης του Εργοτέλη αρέσει στον Νίκο Νταμπίζα και η περίπτωση του εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό.

Τζόσεφ Έφορντ: Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει πολυδάπανες μεταγραφές. Αυτό δεν τον έχει εμποδίσει να ενισχυθεί σημαντικά, ειδικότερα στο επιθετικό κομμάτι. Οι “πράσινοι” έχουν ήδη αποκτήσει τους Μολό και Κολοβό που προσθέτουν μεγάλη ποιότητα στην γραμμή κρούσης της ομάδας. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει άλλη μια κίνηση για τα άκρα της επίθεσης.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει κάποιους παίκτες στη λίστα τους και ένας από αυτούς βρίσκεται στην Ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα φοράει τη φανέλα του Εργοτέλη και αγωνίζεται στην Super League 2. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζόσεφ Έφορντ. Πρόκειται για τον 22χρονο επιθετικό που τα τελευταία δυο χρόνια έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τους “κιτρινόμαυρους” στην δεύτερη κατηγορία και αρέσει πολύ στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Τζόσεφ Έφορντ: Εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με την κρητική ιστοσελίδα Capitano.gr, ο Γιώργος Δώνης έχει άποψη για τον 23χρονο επιθετικό του Εργοτέλη και ο Νίκος Νταμπίζας έχει επαφή με τους Ηρακλειώτες παράγοντες για τη μεταγραφή. Βέβαια, το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας αναφέρει ότι η πρόταση του Νταμπίζα για τον Αμερικανό ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη αφορά την απόκτησή του χωρίς αντίτιμο, αλλά με τη διατήρηση ποσοστού μεταπώλησης. Η προοπτική δεν δελεάζει τους Κρητικούς, αλλά ο Έφορντ τους πιέζει να πουν το «ναι».

Τις προηγούμενες δυο σεζόν ο Έφορντ πραγματοποίησε 61 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 21 γκολ ενώ έχει δώσει και 6 ασίστ στους συμπαίκτες του. Πριν έρθει στην Κρήτη είχε περάσει δοκιμαστικά στην Μαγιόρκα.  Αφού πέρασε με επιτυχία ένα τεστ δύο εβδομάδων, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα τον Σεπτέμβριο του 2014. Ωστόσο, προβλήματα με τη βίζα του τον κράτησαν μη διαθέσιμο για 7 μήνες, πριν τελικά πάρει την άδεια να παίξει στην Ισπανία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments