Αθλητισμός

ΑΕΚ: Πάει για 12.000 διαρκείας η “Ένωση”

ΑΕΚ: Πάει για 12.000 διαρκείας η “Ένωση”
ΑΕΚ: Οι οπαδοί της «Ένωσης» έχουν ξεκινήσει να... εξαφανίζουν τα διαρκείας της ομάδας και αναμένεται να φτάσουν τις 12.000 κάρτες διαρκείας.

ΑΕΚ: Αμέσως μετά τη νίκη της «Ένωσης» στην έδρα της Κραϊόβα με 2-0, η οποία και της έδωσε πολύ μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τον play off γύρο των προκριματικών του Europa League, τα εισιτήρια διαρκείας έλαβαν μεγάλη τόνωση, με τον κόσμο της ΑΕΚ να ανταποκρίνεται στο «κάλεσμα» της ομάδας, που μάλιστα έδωσε και παράταση στη διάθεση τους. Έτσι, οι οπαδοί των Κιτρινόμαυρων, ειδικά αν η ΑΕΚ μπει στους ομίλους του Europa League, αναμένεται να εξαφανίσουν 12.000 κομμάτια, κάτι που θα σημαίνει ότι πλησιάζει τους περσινούς αριθμούς.

Θυμίζουμε πως οι τιμές ξεκινούν από 100 ευρώ, όπως ακριβώς συνέβη και πέρσι. Αξίζει να σημειωθεί πως διατηρείται επίσης και η έκπτωση τριετίας του 10% για τους κατόχους διαρκείας συγκεκριμένων κατηγοριών, οι οποίοι έμειναν σταθερά κοντά στην ομάδα κατά την περσινή περίοδο.

Γρηγόρης Σαράντης: Κάνει σκέψεις αποχώρησης από τις ακαδημίες της ΑΕΚ

Όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέλαβε την ΑΕΚ έθεσε σαν στόχο να την φέρει στη μεγάλη κατηγορία και να την κάνει και πάλι πρωταθλήτρια. Οι μεγάλοι αγωνιστικοί στόχοι έχουν γίνει πραγματικότητα. Παράλληλα, το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια έχει πάρει μορφή και ο κόσμος της ομάδας μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει σπίτι του. Ακόμα και στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων γίνονται εργασίες για να γίνει η ζωή των ποδοσφαιριστών καλύτερη.

Το μοναδικό πράγμα που έχει μείνει στάσιμο είναι οι ακαδημίες του συλλόγου. Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ έχει καταφέρει να βγάλει μόνο τον Κώστα Γαλλανόπουλο. Μπορεί αρκετοί νεαροί να έχουν δείξει καλά στοιχεία, αλλά κανένας από αυτούς δεν έχει μπορέσει να καθιερωθεί και να πάρει παιχνίδια με την πρώτη ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η Κ19 της ομάδας τερμάτισε πολλούς βαθμούς πίσω από το πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Γρηγόρης Σαράντης: Στην πόρτα της εξόδου

Μπορεί οι ακαδημίες να ανήκουν στην ΠΑΕ, ωστόσο υπήρχε ανεξάρτητη χρηματοδότηση από τον επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη. Εκείνος ήταν ο άνθρωπος που έπαιρνε τις αποφάσεις, πάντα σε συνδυασμό με τον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ. Πριν μερικούς μήνες, και μετά την χαοτική διαφορά από τις Ευρωπαϊκές ομάδες που αντιμετώπισε στο Youth League ο Σαράντης πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές.

Αρχικά απομάκρυνε τον Άκη Ζίκο από υπεύθυνο ακαδημιών και τον Γιώργο Σίμο από προπονητή της Κ19. Παρά το γεγονός πως είχε ακουστεί πως η ΑΕΚ θα ακολουθήσει το Ολλανδικό μοντέλο, ο Νίκος Κωστένογλου ανέλαβε τον ρόλο και των δυο που είχαν αποχωρήσει. Τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει προς το καλύτερο και δεν αποκλείεται να έρθει νέο κύμα αλλαγών. Αυτή τη φορά πιο ριζικών.

Σύμφωνα με την Livesport ο γνωστός επιχειρηματίας σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρότζεκτ. Τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει αρκετά χρήματα, αλλά δεν έχει δει τα λεφτά του να πιάνουν τόπο. Ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν δείχνει να υπολογίζει σε κάποιο παιδί από τις ακαδημίες. Αυτό σημαίνει ότι το όλο εγχείρημα εξακολουθεί να μην έχει θετικά αποτελέσματα. Το επόμενο διάστημα θα φανεί αν το δημοσίευμα θα επιβεβαιωθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments