Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δεν ασχολείται μόνο με τον Τρέχο – Κοιτάει και τη γαλλική αγορά

Ολυμπιακός: Δεν ασχολείται μόνο με τον Τρέχο – Κοιτάει και τη γαλλική αγορά
Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ασχολούνται μόνο με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, αλλά παρακολουθούν περιπτώσεις και από τη γαλλική αγορά.

Ολυμπιακός: Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να έχουν επικεντρωθεί στα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League κόντρα στην Μπασάκσεχιρ, όμως δεν έχουν αφήσει το κομμάτι της ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδος. Με το όνομα του Όσκαρ Τρέχο να αποτελεί εδώ και περίπου 10 ημέρες θέμα συζήτησης για την ΠΑΕ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Ράγιο Βαγιεκάνο φερόταν να είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για αντί-Φορτούνης, ενώ δημοσιεύματα ήθελαν τους Πειραιώτες να έχουν έρθει σε επαφή τόσο με την ισπανική ομάδα όσο και με την πλευρά του παίκτη για να διαπραγματευτούν την απόκτηση του.

Ο Τρέχο φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα με την φανέλα του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο Οσκαρ Τρέχο είχε απαντήσει θετικά στους Πειραιώτες και δύο φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν, όταν ο Ολυμπιακός είχε προπονητή τον Μίτσελ. Ωστόσο για διαφορετικούς λόγους και τις δύο φορές, η μεταγραφή δεν είχε ολοκληρωθεί.

Ο Τρέχο έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τη Ράγιο Βαγεκάνο με την ισπανική ομάδα να προσπαθεί να πείσει τον Αργεντινό να παραμείνει στο ρόστερ της. Μάλιστα φέρεται να έχει προτείνει στον παίκτη και επέκταση της συνεργασίας τους. Ο Αργεντινός αμείβεται με περίπου 700.000 Ευρώ, με την Ράγιο να μην έχει πρόβλημα με το ποσό, ακόμα και αν η ομάδα αγωνίζεται στη Segunda Division. Ο Τρέχο μπορεί να μην είχε τόσο εντυπωσιακά νούμερα την περυσινή χρονιά (26 συμμετοχές, 1 γκολ, 4 ασίστ), αλλά ταλαιπωρήθηκε συχνά από τραυματισμούς.

Ολυμπιακός: Τσεκάρει και τη γαλλική αγορά

Πέρα από την περίπτωση του Τρέχο, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στρέψει τα «ραντάρ» του και στη γαλλική αγορά. Αυτό αναφέρει στο ρεπορτάζ του το «Φως των Σπορ», τονίζοντας πως οι Πειραιώτες έκαναν πριν από μερικές ημέρες κίνηση για τον Ρεμί Βαλτέρ. Ο 24χρονος Γάλλος αγωνίζεται στη Νις, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2020. Οπότε όπως είναι λογικό, η γαλλικά ομάδα δεν θα έλεγε «όχι» στην περίπτωση πώλησης του με ένα καλό αντίτιμο.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ίδιο Μέσο, από χθες (11/8) φέρεται να έχει προταθεί και το όνομα του Βαλεντίν Βάντα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι 23 ετών και αγωνίζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Μπορντό, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2020. Ο Αργεντινός δεν φέρεται να είναι στις επιλογές του Πάουλο Σόουζα ούτε για τη φετινή σεζόν, ό,τι δηλαδή συνέβη και πέρσι, όταν και αγωνίστηκε για το δεύτερο μισό της σεζόν στην Σεντ Ετιέν, μετρώντας 1 γκολ σε 12 συμμετοχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments