Κόσμος

Κολομβία: Τραγικός θάνατος αξιωματικών που κρέμονταν από ελικόπτερο (vid)

Κολομβία: Τραγικός θάνατος αξιωματικών που κρέμονταν από ελικόπτερο (vid)
Κολομβία: Στο κενό έπεσαν δύο υπαξιωματικοί του στρατού που κρατούσαν γιγαντιαία σημαία της χώρας κρεμασμένοι από ελικόπτερο.

Κολομβία: Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο Κολομβιανοί υπαξιωματικοί την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019, όταν το σχοινί, που τους συνέδεε με το ελικόπτερο από το οποίο κρέμονταν, υποχώρησε κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίδειξης στη Μεδεγίν. Οι δύο άτυχοι υπαξιωματικοί, ο Χεσούς Μοσκέρα και ο Σεμπαστιάν Γκαμπόα, κράταγαν μια γιγαντιαία σημαία της Κολομβίας καθώς πετούσαν πάνω από τη στρατιωτική παρέλαση που έκλεινε τη Γιορτή των Λουλουδιών, που οργανώθηκε, όπως κάθε χρόνο, στο Μεντεγίν.

Η πτώση τους έχει καταγραφεί καρέ καρέ σε πολλά βίντεο που έχουν ήδη ανέβει στα social media και συγκλονίζουν. «Η αεροπορία στρατού θρηνεί την απώλεια των δύο θαρραλέων ανδρών (…), που έχασαν τη ζωή τους στο ατύχημα που σημειώθηκε στο άκρο της πίστας του αεροδρομίου Ολάγια Ερέρα στη Μεδεγίν», ανέφερε το γενικό επιτελείο σε ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε.

Το αεροδρόμιο έκλεισε προσωρινά κατά τη διάρκεια της επέμβασης των ανδρών της υπηρεσίας άμεσης βοήθειας και ομάδας ερευνητών, πριν ανοίξει ξανά. Η Μεδεγίν, η «πόλη της αιώνιας άνοιξης», κατά το ένα από τα προσωνύμιά της, είναι διάσημη για το εξαιρετικά ήπιο κλίμα της.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Διαβάστε Eπίσης