Διεθνή

Ολλανδός έφτιαξε το πιο παράξενο αυτοκίνητο του κόσμου

Ολλανδός έφτιαξε το πιο παράξενο αυτοκίνητο του κόσμου
Να πως ένα αυτοκίνητο μπορεί να συνδυαστεί με... αιώρα. Ο Ολλανδός μηχανικός το... τερμάτισε και το αποτέλεσμα είναι επικό.

Αυτοκίνητο – σινεμά έχουμε δει. Αυτοκίνητο με ενσωματωμένο bar επίσης. Αυτοκίνητο με… αιώρα όμως, όχι! Να που ο ανθρώπινος νους και η δημιουργικότητα (μαζί με την τρέλα, ας μην κρυβόμαστε) έφτασαν ξανά στα όριά τους. Το πρωτότυπο και συνάμα μεγαλεπήβολο σχέδιο του Ολλανδού μηχανικού, Εμίλ Λούιμπεν, πήρε σάρκα και οστά και ως εκ τούτου, το πρώτο αυτοκίνητο – αιώρα του κόσμου είναι γεγονός! Ο Λούιμπεν πήρε ένα Suzuki Hatchback και αποφάσισε να του αλλάξει… όχι μόνο τα φώτα, αλλά και την οροφή. Αφού την αφαίρεσε, πήρε την απόφαση να εγκαταστήσει μια αιώρα, δημιουργώντας κάτι το οποίο δεν είχε ξαναδεί η ανθρώποτητα.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δούμε τον Ολλανδό μηχανικό να κάνει άνετος τη βόλτα του πάνω στην… κινούμενη αιώρα, η οποία τον οδήγησε στο να βγάλει την οροφή, το παρμπρίζ αλλά και να αλλάξει θέση στο τιμόνι. Κι όμως, το αμάξι τσουλάει κανονικά. Όσο για τον δημιουργό αυτού του εγχειρήματος; “Κάναμε αυτό που μας άρεσε και ελπίζουμε να εμπνεύσουμε κι άλλους ανθρώπους να ξεκινήσουν τα δικά τους projects”, δήλωσε γεμάτος καμάρι ο Ολλανδός μηχανικός που έγινε viral.

Το πρώτο αμάξι – αιώρα

Στιγμές από το making of

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments