Άποψη

Αν είσαι σοβαρός προπονητής αυτά τα κόβεις

Αν είσαι σοβαρός προπονητής αυτά τα κόβεις
Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει, μέσω του blog του στο pagenews.gr, την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασακσεχίρ αλλά και τα κοτσιδάκια του Πασχαλάκη.

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε τη μεγάλη εμφάνιση αλλά δείχνει πειθαρχημένη ομάδα, με σταθερή τακτική, με την ίδια 11άδα που υποστηρίζει ο Μάρτινς, πάει πιο πολύ για το αποτέλεσμα φέτος παρά για το θέαμα, εγώ ως προπονητής συμφωνώ με αυτό. Δένει πίσω την άμυνα, σας έχω πει από την αρχή ότι βρήκε ο Ολυμπιακός μεγάλο παίκτη στην άμυνα τον Σεμέντο, ο δε Σα κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια.

Το κέντρο πονάει μετά την απώλεια του Φορτούνη και διαφωνώ με την τριάδα που προτιμάει ο Μαρτίνς. Ο Μπουχαλάκης κάνει τη δουλειά αλλά είναι αργός και γίνεται το κέντρο αργό με την τριάδα Γκιγιέρμε– Μπουχαλάκης- Βαλμπουενά. Εκεί θέλει κάτι ο Ολυμπιακός.

Όπως και στην επίθεση θέλει κάτι ο Ολυμπιακός. Ο Μασούρας είναι ανεβασμένος, θέλει δουλειά όμως, έχει τα φόντα να γίνει καλός παίκτης γιατί έχει το γκολ. Ο Ποντένσε ποτέ δεν με έπεισε γιατί δεν σκοράρει, αλλά την ξέρει τη μπάλα και δεν είναι αργός. Ο Γκερέρο προσπαθεί φιλότιμα, τρέχει, αλλά δεν είναι το μεγάλο σέντερ φορ.

Η άμυνα εντάξει είναι. Πολύ καλός γκολκίπερ, πολύ καλός στόπερ, και ο Μεριά παίζει καλά δίπλα στο Σεμέντο, και τα πλάγια μπακ είναι καλά, ο Τσιμίκας και ο Ομάρ, έχουν από πίσω τους και Κούτρη, Τοροσίδη.

Μπορεί να μπει στον όμιλο του Champions League ο Ολυμπιακός, ήμουν σίγουρος και το έλεγα ότι θα αποκλείσει τους Τσέχους και τους Τούρκους, τώρα είναι τυχερός που θα παίξει με τη ρώσικη η οποία απέκλεισε την Πόρτο, είναι στα μέτρα του. Η Πόρτο δεν έπειθε φέτος, ούτε η Σπόρτινγκ μου άρεσε, πεσμένες οι πορτογαλικές ομάδες με εξαίρεση την Μπενφίκα που ξεχωρίζει.

Ο καινούργιος προπονητής της Μπασάκσεχιρ δεν μου άρεσε σε κανένα από τα δύο ματς, παίζει ανοικτά, παίζει όσα βάλουμε και όσα φάμε. Τέτοιους προπονητές δεν τους γουστάρω.

Όπως ο προπονητής του ΠΑΟΚ νομίζω ότι θα αποδειχτεί τέτοιος. Παίζει ανοικτά, καμία σχέση με Λουτσέσκου ο οποίος είχε κάνει τον ΠΑΟΚ κλειστό και δυνατό στην άμυνα. Θα είναι μεγάλη απώλεια για τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου. Ο πατέρας του ήταν μεγάλος προπονητής και τον είχε από κοντά.

Βλέπω και σημάδια απειθαρχίας στον ΠΑΟΚ, δεν επιτρέπεται ομάδα να κάνει 3 πέναλτι. Τα δύο από τα τρία ήταν καραμπινάτα πέναλτι. Δεν επιτρέπεται προπονητής να αφήνει τον Πασχαλάκη να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο με αυτά τα γελοία ξανθά κοτσίδια. Αυτά δεν τα έκαναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου.

Έχει πάντως υλικό ο ΠΑΟΚ, ο Κρέσπο είναι καλός στόπερ, ο Βαρέλα, ο Μπίσεσβαρ δεν είναι ακραίος αλλά κλίνει προς τα μέσα και είναι επικίνδυνος παίκτης, ο Μάτος είναι καλός, ο Πέλκας αν δουλέψει μπορεί να εξελιχτεί, ο Πασχαλάκης έχει προσόντα αλλά είναι ή του ύψους ή του βάθους και πρέπει να σοβαρευτεί, ο Άκπομ είναι υπολογίσιμος φορ αλλά είναι αργός, έχει παίκτες γενικώς ο ΠΑΟΚ, δεν ξέρω αν έχει φέτος προπονητή.

Διαβάστε όλα τα άρθρα του Νίκου Αλέφαντου με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments