Αθλητισμός

Ατρόμητος: Προτάθηκε στη Λεγανές ο Ρισβάνης

Ατρόμητος: Προτάθηκε στη Λεγανές ο Ρισβάνης
Ατρόμητος: Ο διεθνής αμυντικός, Σπύρος Ρισβάνης προτάθηκε στην ισπανική Λεγανές από τον μανατζέρ του, Ίλια Ίβιτς.

Ατρόμητος: Το όνομα του Σπύρου Ρισβάνη ακούγεται τις τελευταίες ημέρες στην Ισπανία, καθώς ο Ίλια Ίβιτς φέρεται να έχει προτείνει στη Λεγανές τον νεαρό Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Ο Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν μάνατζερ είχε προτείνει στο παρελθόν, άλλωστε, τον Δημήτρη Σιόβα, που τη δεδομένη στιγμή αγωνίζεται στην ομάδα της Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το «Sportime», πάντως, τώρα στο «ραντάρ» της υπάρχει και ο «άσος» του Ατρομήτου. Ακόμα δεν έχει γίνει αν οι Ισπανοί έχουν στείλει σκάουτερ στο Περιστέρι, ώστε να «τσεκάρει» τον Ρισβάνη στον επαναληπτικό αγώνα με τη Λέγκια Βαρσοβίας για την πρόκριση στα playoffs του Europa League, ενώ η πρόταση του Ίβιτς δε σημαίνει και άμεσο ενδιαφέρον της Λεγανές.

Σε περίπτωση, βέβαια, που η ομάδα της Μαδρίτης θελήσει να αποκτήσει τον Ρισβάνη, η ρήτρα των 700 χιλιάδων ευρώ του παίκτη στο συμβόλαιό του δεν χαρακτηρίζεται ως υψηλό «εμπόδιο» για την παραχώρησή του.

Ατρόμητος: Η αποστολή για τη ρεβάνς με Λέγκια

Ο Ατρόμητος υποδέχεται σήμερα 13 Αυγούστου στις 19:00 την Λέγκια Βαρσοβίας στην ρεβάνς του Γ’ προκριματικού του Europa League. Η ομάδα του Περιστερίου μετά το πέρας της σημερινής απογευματινής προπόνησης ανακοίνωση την 20μελή αποστολή για το παιχνίδι με την πολωνική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον επαναληπτικό αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με τη Λέγκια Βαρσοβίας στο Περιστέρι.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Κιβρακίδη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Βέλλιος, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Ταλόχα, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Νταβιώτης και Στρούγγης.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments