Αθλητισμός

Δημήτρης Κουρμπέλης: Αποτελεί προτεραιότητα για τον Νταμπίζα

Δημήτρης Κουρμπέλης: Αποτελεί προτεραιότητα για τον Νταμπίζα
Δημήτρης Κουρμπέλης: Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναμένεται να μπει σύντομα σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τον σύλλογο.

Δημήτρης Κουρμπέλης: Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής από την Αρκαδία αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς του πράσινου ρόστερ, έχοντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο ανά χείρας. Ο Κουρμπέλης ετοιμάζεται, όπως και οι συμπαίκτες του, για μια απαιτητική σεζόν, αλλά εκτός των άλλων, αναμένεται σύντομα να μπει σε κύκλο διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό, ούτως ώστε να βρεθεί η τομή για το νέο του συμβόλαιο. Ο Νίκος Νταμπίζας γνωρίζει καλά πως η περίπτωσή του απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς, καθώς οι σύλλογοι από το εξωτερικό καραδοκούν και το ενδιαφέρον για τον διεθνή αμυντικό χαφ δεν έχει ατονίσει. Σύμφωνα μάλιστα με τη LiveSport, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει θέσει την περίπτωση του Κουρμπέλη, αλλά και εκείνη του Ινσούα στις προτεραιότητές του.

Ο Νταμπίζας επιθυμεί να υπάρξει αίσιο τέλος, στις υποθέσεις των δύο προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών. Οι δυο τους δεν αποτελούν ιδιαίτερα εύκολες περιπτώσεις και χρειάζονται περισσότερη δουλειά από την πλευρά του «τριφυλλιού», ευελπιστώντας πως σύντομα θα βρεθεί η «χρυσή τομή» με αμφότερους, ώστε μετά να ξεκινήσουν επαφές με τους υπόλοιπους. Όταν διευθετηθούν τα θέματα Κουρμπέλη και Ινσούα, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει τον σχεδιασμό του, ανοίγοντας κύκλο επαφών με τρεις ακόμη παίκτες. Τους Ματίας Γιόχανσον, Σωκράτη Διούδη και Χρήστο Δώνη. Τα συμβόλαια και των πέντε παικτών λήγουν το επόμενο καλοκαίρι, αλλά ο Νταμπίζας έχει θέσει ξεκάθαρη προτεραιότητα.

Δεν πιέζει ο Αλαφούζος

Διαφορετικά είναι τα δεδομένα πλέον στον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μπορεί να μην εμπλέκεται άμεσα στους χειρισμούς για το αγωνιστικό τμήμα, όπως συνέβαινε παλαιότερα, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, γνωρίζει το τι γίνεται εντός του Παναθηναϊκού, αφήνοντας όμως τους ιθύνοντες να κάνουν τη δουλειά τους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της LiveSport, ο «Μr. ΣΚΑΪ» εμπιστεύεται απόλυτα τον Νταμπίζα και τον αφήνει να χειρίζεται τις μεταγραφικές υποθέσεις όπως εκείνος κρίνει. Ο κ. Αλαφούζος ενημερώνεται για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα αλλά στα θέματα που άπτονται του Νταμπίζα δεν θέλει να έχει εμπλοκή, καθώς θεωρεί ότι έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν πιέζει τον Νίκο Νταμπίζα στο να προβεί σε πωλήσεις παικτών, καθώς θεωρεί ότι κανένας παίκτης δεν πρέπει να παραχωρηθεί με τιμή μικρότερη της αξίας του. Κάτι που δείχνει ότι ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ έχει πάρει… τα μαθήματά του, αφήνοντας στην άκρη χειρισμούς όπως αυτούς που έκανε στο παρελθόν και, για πολλούς λόγους δεν λειτούργησαν όπως ο ίδιος θα περίμενε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments