ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ
O ΣΚΑΪ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους σε ότι αφορά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ελλάδα, με έτος ίδρυσης το 1989.

Με έδρα το Νέο Φάληρο, ο όμιλος, που είναι ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου, περιλαμβάνει την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΣΚΑΪ 100.3, αλλά και ΣΠΟΡ FM 94.6, όπως και το διαδικτυακό portal skai.gr.

Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ  δημιουργήθηκε το 1993 και εξέπεμψε για πρώτη φορά σήμα στις 21 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς, ενώ έξι χρόνια αργότερα μπήκε προς πώληση και η ονομασία άλλαξε σε ALPHA, πριν εμφανιστεί και πάλι επτά χρόνια αργότερα στο προσκήνιο.

Τα επόμενα χρόνια μπήκε ακόμα πιο δυναμικά στο χώρο με ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο, κατέχοντας πλέον σημαντική θέση στο κομμάτι της ενημέρωσης.

Στις 2 Μαρτίου 2006 δημιουργήθηκε το www.skai.gr που παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης, live streaming και video on demand. Στις σελίδες του SKAI.gr, ο χρήστης μπορεί να έχει μία ολοκληρωμένη ενημέρωση για την καθημερινή ειδησεογραφία και μια επαφή με τα μέσα του ομίλου: Ειδήσεις, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο.

ΣΚΑΪ σχετικές ειδήσεις:

ΣΕΛΙΔΑ 1 ΑΠΟ 141