Αθλητισμός

Θοδωρής Ζαγοράκης: “Ξέσπασμα” για τη διαιτησία του Άγιαξ – ΠΑΟΚ (pic)

Θοδωρής Ζαγοράκης: “Ξέσπασμα” για τη διαιτησία του Άγιαξ – ΠΑΟΚ (pic)
Θοδωρής Ζαγοράκης: Ο Ευρωβουλευτής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής "επιτέθηκε" στην UEFA με αφορμή τη διαιτησία του Πόουσον στο ματς Άγιαξ - ΠΑΟΚ.

Θοδωρής Ζαγοράκης: Εδώ και λίγα χρόνια δίνει τις μάχες του από τα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου, όμως η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να σιγάσει. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, πρωταθλητής Ευρώπης με την Ελλάδα αλλά και άλλοτε πρόεδρος του “δικεφάλου του Βορρά”, είδε το επαναληπτικό ματς για τον γ’ προκριματικό γύρο μεταξύ του Άγιαξ και του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, μην πιστεύοντας στα μάτια του απ’ όσα είδε. Συγκεκριμένα, ο κ. Ζαγοράκης “επιτέθηκε” στον διαιτητή Πόουσον, χαρακτηρίζοντας την απόδοσή του ως “ντροπή για το άθλημα” στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Παράλληλα, δήλωσε περήφανος για την εμφάνιση της ομάδας του Άμπελ Φερέιρα, τονίζοντας ότι η ομάδα αυτή άξιζε κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην ανάρτησή του ο Θοδωρής Ζαγοράκης για τον διαιτητή Πόουσον: “Δεν ξέρω εάν όντως η επίσημη πολιτική της UEFA είναι η προστασία των “”παραδοσιακών ισχυρών” ευρωπαϊκών ομάδων. Σίγουρα όμως η σημερινή (σ.σ χθεσινή) διαιτησία απέναντι στον ΠΑΟΚ αποτελεί ντροπή για το άθλημα. Περήφανος για τη σημερινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ!! Ψηλά το κεφάλι!!! Αποδείξατε ότι αξίζετε και με το παραπάνω!!! Το ελληνικό ποδόσφαιρο αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση”.

“Βράζουν” και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

«Βράζουν» στις τάξεις του «δικεφάλου του Βορρά» με τον ρέφερι της χθεσινής αναμέτρησης στο Άμστερνταμ, Γκρεγκ Πόουσον. Υπήρξαν στιγμές που φαινόταν ότι ο Άγγλος ρέφερι έδινε τα «σπόρια» στους γηπεδούχους, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ στα κρύα του λουτρού, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από τους φίλους της ομάδας.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς, στο οποίο ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-2 και «υποβιβάστηκε» στο Europa League, έγινε… διαδικτυακή απόβαση στα social media της UEFA αλλά και στο προφίλ του Άγγλου ρέφερι. Η ατάκα που κυριάρχησε στα σχόλια ήταν η εξής: «UEFA Mafia», με τους φίλους της ομάδας του Φερέιρα να δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments