Αθλητισμός

Ματίας Ναουέλ: Και η Τενερίφη στο παιχνίδι της απόκτησής του

Ματίας Ναουέλ: Και η Τενερίφη στο παιχνίδι της απόκτησής του
Ματίας Ναουέλ: Συνεχίζει τις προπονήσεις στην Ελλάδα και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ματίας Ναουέλ: Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής με ισπανικό διαβατήριο αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τον τελευταίο καιρό πραγματοποιεί προπονήσεις στου Ρέντη μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ναουέλ επέλεξε να παραμείνει στην Ελλάδα, ούτως ώστε να συνεχίσει το πρόγραμμά του και να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, ούτως ώστε να είναι έτοιμος όταν παρουσιαστεί η κατάλληλη πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας gavros.gr, υπάρχον πολλές ομάδες από την Ιβηρική που φαίνεται ότι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή Μία από αυτές είναι η Τενερίφη, με την ιστοσελίδα «eldia.es» να αναφέρει ότι οι άνθρωποι του συλλόγου δεν αποκλείεται να κάνουν και επίσημη κρούση στους Πειραιώτες τις επόμενες ημέρες για τον 22χρονο. Μένει να φανεί, λοιπόν, αν πράγματι η Τενερίφη θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ναουέλ, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε απασχολήσει πάντως και άλλες ομάδες από την Ισπανία.

Σε επαφές με Μπολόνια ο Μπουχαλάκης

Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπολόνια. Όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντούλα την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019, οι «Ροσομπλού» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Ανδρέα Μπουχαλάκη για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής.

Το δημοσίευμα μάλιστα κάνει λόγο για παρουσία του αρχισκάουτερ της Μπολόνια, Μάρκο Ντι Βάιο στο Φάληρο και το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» την περασμένη Τρίτη, προκειμένου να παρακολουθήσει τον Έλληνα διεθνή στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπασακσεχίρ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, που ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0, περνώντας στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments