Ελλάδα

Κερατσίνι: Εντοπίστηκε σορός στο λιμάνι

Κερατσίνι: Εντοπίστηκε σορός στο λιμάνι
Κερατσίνι: Η σορός μεταφέρθηκε στο "Αττικόν", ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας.

Κερατσίνι: Αναστάτωση προκάλεσε στην περιοχή ο εντοπισμός σορού που ανήκει σε άνδρα, αγνώστων στοιχείων, στο λιμάνι. Η σορός είχε ύψος 1.70μ. και έφερε μπλε φόρμα εργασίας με τιράντες. Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς ο άνδρας αυτός ήταν κοντά στην ηλικία των 65 ετών. Η σορός μεταφέρθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ από το Κερατσίνι στο Γενικό Νοσοκομείο “Αττικόν”. Το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου διενήργησε προανάκριση και παρήγγειλε τη διεξαγωγή νεκροψίας – νεκροτομής.

Κρήτη: Τραγωδία στην άσφαλτο

Με αίμα βάφτηκε ξανά η άσφαλτος στην Κρήτη ανήμερα της Παναγίας. Το πρωί του Δεκαπενταύγουστου σημειώθηκε τρομακτικό τροχαίο στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος της Παντάνασσας. Λίγο μετά τις 11.00 μία μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή καθώς το δίκυκλο κυριολεκτικά καρφώθηκε στο ΙΧ με αποτέλεσμα η γυναίκα συνεπιβάτης να εκσφενδονιστεί από το μηχανή και να τραυματιστεί θανάσιμα. Την ίδια ώρα, οι επιβάτες του αυτοκινήτου εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια και χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν.

Στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε δύο άτομα και τα μετέφερε στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας είναι πολυτραυματίας ενώ δεύτερος έχει τραυματιστεί ελαφρά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μηχανή εκινείτο από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο και το αυτοκίνητο στην αντίθετη κατεύθυνση. Στο 117ο χιλιομετρο όμως, ο οδηγός του ΙΧ φαίνεται πως επιχείρησε να κάνει αναστροφή με αποτέλεσμα να σημειωθεί το τραγικό αυτό περιστατικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments