Ελλάδα

Κρήτη: Τραγωδία στην άσφαλτο – Μία νεκρή από σύγκρουση μηχανής με ΙΧ

Κρήτη: Τραγωδία στην άσφαλτο – Μία νεκρή από σύγκρουση μηχανής με ΙΧ
Κρήτη: "Κόβουν" την ανάσα οι εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο.

Κρήτη: Με αίμα βάφτηκε ξανά η άσφαλτος στην Κρήτη ανήμερα της Παναγίας. Το πρωί του Δεκαπενταύγουστου σημειώθηκε τρομακτικό τροχαίο στην  εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος της Παντάνασσας. Λίγο μετά τις 11.00 μία μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή καθώς το δίκυκλο κυριολεκτικά καρφώθηκε στο ΙΧ με αποτέλεσμα η γυναίκα συνεπιβάτης να εκσφενδονιστεί από το μηχανή και να τραυματιστεί θανάσιμα. Την ίδια ώρα, οι επιβάτες του αυτοκινήτου εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια και χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν.

Στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε δύο άτομα και τα μετέφερε στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας είναι πολυτραυματίας ενώ δεύτερος έχει τραυματιστεί ελαφρά.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μηχανή εκινείτο από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο και το αυτοκίνητο στην αντίθετη κατεύθυνση. Στο 117ο χιλιομετρο όμως, ο οδηγός του ΙΧ φαίνεται πως επιχείρησε να κάνει αναστροφή με αποτέλεσμα να σημειωθεί το τραγικό αυτό περιστατικό.

Δείτε φωτογραφίες από το τρομακτικό τροχαίο:

Δείτε βίντεο από το σημείο της σύγκρουσης στη Αγία Πεγαλία στην Κρήτη:

Η μακάβρια λίστα των νεκρών στην άσφαλτο ολοένα και μεγαλώνει με τον αριθμό πλέον να φτάνει τους 47 ενώ μια οικογένεια στην Κρήτη, ντύθηκε στα μαύρα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments