Ελλάδα

Μύκονος: Γουρούνα έπεσε σε γκρεμό – Ένας νεκρός

Μύκονος: Γουρούνα έπεσε σε γκρεμό – Ένας νεκρός
Μύκονος: Στο σημείο δεν υπάρχει προστατευτικό κιγκλίδωμα. Από θαύμα γλίτωσε ο δεύτερος επιβάτης.

Μύκονος: Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα δύο τουριστών με γουρούνα, η οποία εξετράπη της πορείας της και έπεσε σε γκρεμό 15 μέτρων, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής, συνθήκες. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού έσπευσαν στο σημείο, ανασύροντας από τα συντρίμμια έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ ο δεύτερος επιβάτης που βρέθηκε τραυματίας, διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να εντοπίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό. Από την πλευρά της, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανέφερε τα εξής σε ανάρτησή της στο Twitter:  Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Twitter: «Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άνδρας, ενώ τραυματισμένος ανασύρθηκε δεύτερος άνδρας, ύστερα από εκτροπή και πτώση σε γκρεμό του οχήματός τους, στον Ορνό της Μυκόνου. Επιχείρησαν 3 πυροσβέστες με 1 όχημα».

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του Mykonos Live TV εδώ

Κερατσίνι: Ανέσυραν σορό από τη θάλασσα

Αναστάτωση προκάλεσε στην περιοχή ο εντοπισμός σορού που ανήκει σε άνδρα, αγνώστων στοιχείων, στο λιμάνι. Η σορός είχε ύψος 1.70μ. και έφερε μπλε φόρμα εργασίας με τιράντες. Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς ο άνδρας αυτός ήταν κοντά στην ηλικία των 65 ετών. Η σορός μεταφέρθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ από το Κερατσίνι στο Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν». Το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου διενήργησε προανάκριση και παρήγγειλε τη διεξαγωγή νεκροψίας – νεκροτομής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments