Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη (15/8/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη (15/8/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (15/8/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (15/8/19).

Κριός

Ένα απρεπές σχόλιο από τον/τη σύντροφό σας, σας κάνει να αντιδράσετε με θυμό. Πριν πείτε κάτι που θα μετανιώσετε, καθίστε ένα λεπτό για να ηρεμήσετε. Ίσως θα ήταν καλύτερα να το αφήσετε να περάσει χωρίς να πείτε τίποτα.

Ταύρος

Μην αφήνετε τη ζήλεια να μπαίνει εμπόδιο στις όμορφες στιγμές με τον/την αγαπημένο/η σας. Δεν αξίζει τον κόπο να αρχίσετε να τσακώνεστε για ένα ασήμαντο φλερτ με κάποιον/α άλλον/η. Ούτως ή άλλως το ξέρετε καλά ότι η καρδιά τους σας ανήκει αποκλειστικά.

Δίδυμοι

Τον τελευταίο καιρό προσπαθείτε να ισορροπήσετε τόσα διαφορετικά πράγματα που δυσκολεύεστε να βρείτε την αυτοσυγκέντρωσή σας. Σταματήστε να ανησυχείτε και επικεντρωθείτε στα θετικά. Μια ήσυχη βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας θα ήταν το ιδανικό κλείσιμο μιας γεμάτης μέρας.

Καρκίνος

Αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό τώρα, περιμένετε μέχρι να αισθανθείτε πιο σίγουροι. Αν το συζητήσετε με τον/τη σύντροφό σας θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας. Μην ξεχνάτε επίσης το πόσο σημαντικό είναι να ακούτε όσα σας λέει το ένστικτό σας.

Λέων

Σήμερα να έχετε το νου σας σε κάποιον/α που θα θέλει να προκαλέσει προβλήματα ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Αν εντοπίσετε κάποιον/α κακοπροαίρετο/η, πείτε τους ότι δεν θα το ανεχτείτε και θα κάνουν πίσω.

Παρθένος

Σήμερα αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι, οπότε βγείτε εκεί έξω και κάντε λίγη εξερεύνηση. Ζητήστε από τον/τη σύντροφό σας να σας πάει κάπου που δεν έχετε ξαναπάει. Στο επόμενο σας ραντεβού θα κάνετε το ίδιο για αυτούς.

Ζυγός

Το να είστε γενναιόδωροι με τον/την αγαπημένο/η σας είναι μέρος της διασκέδασης ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Γιατί δεν τους κάνετε μια έκπληξη σήμερα; Δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα, απλά επιλέξετε να κάνετε κάτι με ιδιαίτερη σημασία για αυτούς.

Σκορπιός

Οι δύσκολες μέρες που περνάτε τον τελευταίο καιρό φτάνουν στο τέλος τους. Σήμερα αισθάνεστε ξαναγεννημένοι και ακόμη πιο δυνατοί. Γιορτάστε το με τον/την αγαπημένο/η σας.

Τοξότης

Σήμερα αισθάνεστε πιο ερωτευμένοι από ποτέ με τον/την σύντροφο σας. Ξεκινήστε το βράδυ σας στέλνοντάς τους ένα σέξι μήνυμα στο κινητό – ή ακόμη καλύτερα μια πρόστυχη φωτογραφία σας.

Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό ο/η αγαπημένος/η σας συμπεριφέρεται κάπως περίεργα, και δεν μπορείτε να καταλάβετε το γιατί. Αν μιλήσετε με κάποιον φίλο, μπορεί να σας βοηθήσει. Ίσως είναι σε θέση να σας προσφέρουν μια διαφορετική προοπτική. Υπάρχει περίπτωση να υπερβάλλετε για το τίποτα.

Υδροχόος

Σήμερα χρειάζεστε ηρεμία και απομόνωση για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Αν δεν μπορείτε να τη βρείτε σπίτι, προγραμματίστε μια απόδραση έξω από την πόλη. Δεν έχει σημασία το πού θα πάτε, αρκεί να είστε μαζί.

Ιχθύες

Τις τελευταίες μέρες επικρατεί συναισθηματική αναταραχή στη ζωή σας. Κάποιες στιγμές τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας αλλά όταν αυτή η περίοδος τελειώσει, θα αισθανθείτε πιο δυνατοί και πιο σίγουροι για τον δεσμό σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments