Αθλητισμός

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Ο νέος «ρόλος» του δίπλα στον Αμπέλ Φερέιρα

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Ο νέος «ρόλος» του δίπλα στον Αμπέλ Φερέιρα
Αντελίνο Βιεϊρίνια: Ο Πορτογάλος μπακ στην προπόνηση του ΠΑΟΚ βρέθηκε σ' έναν ιδιαίτερα... ασυνήθιστο ρόλο.

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα (16/8) οι παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ξεκίνησαν την προετοιμασία της για το πρώτο παιχνίδι με τη Σλόβαν στην Μπρατισβλάβα για τα πλέι οφ του Europa League.Ο «σκληρός» αποκλεισμός από τον Άγιαξ, μετά την ήττα με 3-2 στην Ολλανδία, σαφέστατα έφερε απογοήτευση στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, πλέον οι Θεσσαλονικείς έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στα παιχνίδια με τους Σλοβάκους όπου θα πρέπει να διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους του Europa League.

Στην σημερινή προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν στο Άμστερνταμ ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικλής κατάστασης με τρεξίματα και διάφορες ασκήσεις, ενώ οι υπόλοιποι έδωσαν φιλικό με την Κ19. Τον ρόλο του… βοηθού του Αμπέλ Φερέιρα ανέλαβε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, στο σημερινό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, ανάμεσα στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και την Κ19 του Πάμπλο Γκαρσία.

Δημήτρης Γιαννούλης: Καθιερώνεται ως επιλογή στον ΠΑΟΚ

Μία από τις φετινές αποκαλύψεις του ΠΑΟΚ είναι ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έδιωξε όσα «σύννεφα αμφισβήτησης» υπήρχαν, αποτελώντας πλέον ένα χρήσιμο εργαλείο στη φαρέτρα του Άμπελ Φερέιρα. Ο Γιαννούλης έπαιξε ως βασικός στα ματς με τον Άγιαξ, δείχνοντας εξαιρετική εικόνα σε δημιουργικό επίπεδο, με τα ανεβάσματά του να είναι σωστά και συγχρονισμένα. Παράλληλα, δεν πήγε πίσω και η αμυντική του εικόνα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα paok24.gr, στον σύλλογο επικρατεί ικανοποίηση για την εικόνα του Δημήτρη Γιαννούλη. Παράλληλα, οι άνθρωποι του «δικεφάλου του Βορρά» τρίβουν τα χέρια τους επειδή ο παίκτης δεν πωλήθηκε τελικά στη γαλλική Ρεν έναντι 2.5 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς πλέον θεωρούν ότι το «ταβάνι» του εν λόγω ποδοσφαιριστή είναι μεγαλύτερο.

Ουσιαστικά, η μπάλα πηγαίνει πλέον στα πόδια του Γιαννούλη. Εκείνος θα χρειαστεί να ανεβάσει κι άλλο τα στάνταρ του ώστε να δείξει στον Άμπελ Φερέιρα ότι δεν επαναπαύεται και ότι στοχεύει σε ακόμη καλύτερες εμφανίσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως εάν ο Γιαννούλης συνεχίσει με αυτή τη νοοτροπία, ο ΠΑΟΚ αλλά καιο ίδιος μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν στο φινάλε.

ΠΑΟΚ: Στην ευρωπαϊκή λίστα ο Βέρνμπλουμ

Τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θέλει να έχει μάχιμους για τις δύο αναμετρήσεις του, για τα πλέι οφ του Europa League, με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, έστειλε στην ΟΥΕΦΑ, ο ΠΑΟΚ. Σε αυτήν συμπεριλήφθηκε, για ψυχολογικούς περισσότερους λόγους, ο Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο Σουηδός μέσος συμμετέχει κανονικά, το τελευταίο διάστημα, σε προπονήσεις της ομάδας, έχοντας αφήσει πίσω του τη ρήξη αχίλλειου τένοντα που υπέστη τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι 25 παίκτες, ειδικότερα, που επιθυμεί ο Αμπέλ Φερέιρα να έχει στα πλάνα του για τις μάχες με τους Σλοβάκους, είναι οι : Ακπομ, Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Μάτος, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Γαϊτανίδης, Γιαννούλης, Ινγκασον, Κάτσε, Λάμπρου, Λημνιός, Βαρέλα, Μελίσσας, Μιχάι, Μίσιτς, Πασχαλάκης, Πέλκας, Ζαμπά, Ντόουγκλας, Στοχ, Σφιντέρσκι, Βέρνμπλουμ, Ζίβκοβιτς. Στη λίστα Β’ συμπεριλήφθηκαν οι: Αβεντισιάν, Μπαλωμένος, Δούμτσης, Καραμπέρης, Κωνσταντέλιας, Μιχαηλίδης, Μουτζούρης, Πουρναράς, Σαλαμούρας, Ταλιχμανίδης, Τσιγγάρας, Βουτσάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments