Αθλητισμός

Άρης: Θύμα ληστείας ο ταμίας της ΠΑΕ – Του πήραν τις εισπράξεις από το ματς με τη Μόλντε

Άρης: Θύμα ληστείας ο ταμίας της ΠΑΕ – Του πήραν τις εισπράξεις από το ματς με τη Μόλντε
Άρης: Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση με τη Μόλντε.

Άρης: Δύσκολη νύχτα πέρασε ο Θοδωρής Καρυπίδης. Ο ταμίας και ξάδερφος του “ισχυρού άνδρα” της ΠΑΕ Άρης, με τον οποίο έχουν το ίδιο ονοματεπώνυμο, δέχθηκε επίθεση στο ίδιο του το σπίτι από αγνώστους, οι οποίοι ψέκασαν τον ίδιο, τη γυναίκα του και το μωρό τους, φεύγοντας με “λάφυρα” τις εισπράξεις του χθεσινού αγώνα, τα έσοδα των διαρκείας, αλλά και προσωπικά αντικείμενα από την οικία του. Το συνολικό ποσό που κατάφεραν να πάρουν οι δράστες υπολογίζεται στις 250.000 χιλιάδες ευρώ! Η αστυνομία βρέθηκε άμεσα για καταθέσεις στο σπίτι του στελέχους της ΠΑΕ Άρης.

Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς του Άρη με τη Μόλντε, στο οποίο η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έφτασε μια “ανάσα” από την υπέρβαση, ισοφαρίζοντας το σκορ της ήττας στη Νορβηγία (3-0) και στέλνοντας το ματς στην παράταση. Όμως, το γκολ που δέχθηκαν οι γηπεδούχοι στο 105′ τους “έκοψε” τα φτερά και τους έθεσε εκτός πλέι οφ στο Europa League, παρά τη συγκινητική προσπάθεια.

Έδωσε βαθμούς στην Ελλάδα ο Άρης

Ο Άρης πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Μόλντε, έκανε την υπέρβαση επικρατώντας 3-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα, αλλά ένα γκολ του Μπολί στο 15ο λεπτό της παράτασης, έδωσε την πρόκριση στους Νορβηγούς. Παρά τον αποκλεισμό, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έδωσε πολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα με την νίκη της και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της ΑΕΚ, μείωσε κατά 50 βαθμούς την απόσταση από την 15η Κύπρο, η οποία συνεχίζει στην Ευρώπη με 2 ομάδες, σε αντίθεση με την χώρα μας που προχωράει με 3.

Επιπλέον, καλά νέα έρχονται και από το γεγονός ότι οι χώρες που βρίσκονται μπροστά από την Κύπρο, είχαν απώλειες. Τόσο οι Τσέχοι (13οι), όσο και οι Δανοί (14οι) συνεχίζουν με μόλις μία ομάδα μετά τον αποκλεισμό της Σπάρτα Πράγας, της Πλζεν και της Μίντιλαντ. Τόσο η Σλάβια όσο και η Κοπεγχάγη παίζουν πλέι οφ Champions League και έχουν εξασφαλισμένο τον ευρωπαϊκό όμιλο, όπως άλλωστε και ο ΑΠΟΕΛ.

EUROPA LEAGUE / ÁÑÇÓ – ÌÏËÍÔÅ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÏÔÉÏÍ ÔÅÁÌ)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments