Αθλητισμός

Φρέντι Γκουαρίν: Φήμες για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Φρέντι Γκουαρίν: Φήμες για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού
Φρέντι Γκουαρίν: Σενάρια για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 33χρονο Κολομβιανό άσο.

Φρέντι Γκουαρίν: Το όνομα του Φρέντι Γκουαρίν βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, ο οποίος μεταξύ άλλων αναζητά έναν χαφ. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έχει μείνει ελεύθερος από τη Σανγκάη Σενχούα και είναι περίπτωση που ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα του Sportime. Προς το παρόν όμως, δεν έχει γίνει κάποια κίνηση.  O Φρέντι Γκουαρίν, είναι Κολομβιανός ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 30 Ιουνίου 1986. Είναι πολύπλευρος παίκτης, που μπορεί να παίξει είτε στην κεντρική είτε στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Iκανός στο να βγάζει αποτελεσματικές μπαλιές μεγάλου βεληνεκούς και με τα δύο πόδια, αλλά και στη δημιουργία παιχνιδιού, ξεκίνησε τη καριέρα του στην ομάδα της Ενβιγάδο, έπειτα πέρασε για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την Αργεντινή και αργότερα, έπαιξε για 2 χρόνια στην Γαλλία με την ΑΣ Σαιντ-Ετιέν. Έκανε γνωστό το όνομά του με την πορτογαλική ΦΚ Πόρτο, όπου πέρασε τέσσερις σαιζόν και κατέκτησε 10 μεγάλους τίτλους, συμπεριλαμβανομένων 3 πορτογαλικών πρωταθλημάτων και το Europa League του 2010-2011. Ο Γκουαρίν συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 και στο Κόπα Αμέρικα 2011 με την Εθνική Κολομβίας.

Τα ονόματα που “παίζουν” για τον Ολυμπιακό

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται διατεθειμένος να να φέρει έναν χαφ, που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Σύμφωνα με τη «Sportday», ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένος να κάνει μεταγραφή από το πάνω ράφι προκειμένου να επιστρέψουν οι ερυθρόλευκοι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρεται πως οι δύο παίκτες που κοιτάζουν οι Πειραιώτες σε προτεραιότητα, είναι ο Γκαμπριέλ Μποσίλια και ο Αΐτ Μπενασέρ. Ο πρώτος ανήκει αυτή τη στιγμή στη Μονακό και στο λιμάνι τον έχουν ξεχωρίσει, κοιτάζοντας πάντοτε στο Πριγκιπάτο περιπτώσεις παικτών, που μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Ο ίδιος, βέβαια, είχε αποκτηθεί το 2015 έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σάο Πάολο, κάτι που σημαίνει, ότι αν μιλήσει ο Ολυμπιακός με τη Μονακό, θα είναι στη βάση ενός δανεισμού του παίκτη, όπως έγινε πέρυσι με την Ναντ.

Ο Μπενασέρ, ο οποίος και αυτός ανήκει στη Μονακό, είχε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές τον προηγούμενο μήνα. Η ίδια πληροφορία υποστηρίζει, ότι υπάρχουν άτομα που επιμένουν πως το θέμα δεν έχει τελειώσει, χωρίς να αποκλείεται να γίνει κίνηση για εκείνον τελικά, έχοντας όπως και ο Μποσίλια συμβόλαιο μέχρι το 2021 με την ομάδα του. Ο Τρέχο, από την πλευρά του, αποτελεί ένα εναλλακτικό πλάνο, ενώ μπορεί να προκύψει κι άλλος παίκτης από την αγορά της Πορτογαλίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments