Αθλητισμός

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του
Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ο Ολυμπιακός φέρεται να έστειλε μήνυμα στην Μπολόνια για το ενδιαφέρον της για τον διεθνή χαφ.

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ο Έλληνας χαφ αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πέδρο Μαρτίνς. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι με τον Πορτογάλο στον πάγκο ο έμπειρος μέσος κατάφερε να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι ευχαριστημένοι με την εξέλιξη που έχει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και θέλουν να τον επιβραβεύσουν με ένα νέο πολυετές συμβόλαιο με αρκετά αυξημένες αποδοχές.

Οι καλές εμφανίσεις του Μπουχαλάκη δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Άλλωστε ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παρακολουθούν αρκετοί σύλλογοι. Οι μεταγραφές που έχουν κάνει οι παίκτες που έχουν φορέσει την “ερυθρόλευκη” φανέλα μιλάνε από μόνες τους. Ο Μπουχαλάκης δεν αποτελεί εξαίρεση και έχει τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό. Μια από αυτές είναι η Ιταλική Μπολόνια. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες υπήρχαν φήμες από την Ιταλία που ήθελαν τον διεθνή χαφ να έχει ήδη κάνει μια πρώτη κουβέντα.

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Με τόσα θα το σκεφτεί ο Ολυμπιακός

Ο Αλφρέντο Πεντούλα, ένας από τους κορυφαίους Ιταλούς δημοσιογράφους είχε γράψει πριν λίγες μέρες: «Η απόδοσή του δεν ήταν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, αλλά η προοπτική του είναι αδιαμφισβήτητη. Το ερώτημα είναι αν η Μπολόνια θα βγάλει από τα ταμεία της περίπου 5 εκατ. ευρώ για να τον πάρει ή αν θα πάει σε κάποια άλλη λύση». Ωστόσο όπως φαίνεται το ποσό αυτό δεν είναι αρκετό.

Σύμφωνα με το Sportime ο άνθρωπος της Μπολόνια μίλησε με αυτούς του Ολυμπιακού για το ενδεχόμενο αγοράς του Μπουχαλάκη. Μόλις ο Ντι Βάιο ανέφερε, ότι η ομάδα του μπορεί να δώσει 3-4 εκατομμύρια για την αγορά του, από τον Ολυμπιακό ειπώθηκε άμεσα, ότι η συζήτηση ξεκινά με τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα. Στο λιμάνι δεν έχουν καμία διάθεση να δώσουν χωρίς μεγάλο αντάλλαγμα ένα εκ των βασικών στελεχών της μεσαίας γραμμής και, αν είναι να παραχωρηθεί, η τιμή θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, «ακυρώνοντας» στην ουσία την Μπολόνια, αφού και για την ίδια τα περιθώρια στενεύουν, με τη μεταγραφική περίοδο να λήγει στις 23/8 στην Ιταλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments